Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Skad ja to znam:/ w domu mam 2,5 latka, która jest z tych przesypiajacych noce na raty co chwilę coś jej się śni i wola a mnie szlag trafia, bo nie dość, że jedna pół nocy w brzuchu szaleje to druga obok, bo oczywiście musi do mnie co noc przyjść. Na meza nie mam co liczyc, bo od pon do piatku jestem.z mloda sama. W weekend mam okazje troche odespac. Ludzilam się, że do sierpnia się wyspie, ale chyba będę wstawać do jednej i drugiej Teraz też jak nie bolą mnie biodra, to brzuch twardy albo nogi mi dretwieja i tak ciągle coś....
Mam do Ciebie pytanko zdarza Ci się ze brzuszek robi się większy i bardzo twardy bez żadnych boli ale czujesz że aż skóra ci się napina. U mnie tak sie dzieje moze nie za czeso ale jak tak jest trzyma z 15 minut i przechodzi.Was też w nocy wszystko boli? Mam straszne skurcze w nogach, skurcze brzucha, bo tak mnie mały przed spaniem kopie i jeszcze straszny ból bioder i pleców. Ja nie wiem jak mam spać. Kręcę się i aż że zmęczenia zasypiam grubo po drugiej nad ranem.