reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Dla mnie to niech pada teraz całe 2 miesiąceWidzę, że nie tylko ja się cieszę gdy pada deszcz i pogoda do niczego
Monikacyganiocha
Dziś to chyba każdej coś dolega, napewno jeszcze nie , nie myśl o tym... A co powiecie na to ja całe życie cisnienie tak 130/70 cały czas na wysokich obrotów a dziś 90/50 Normalnie czuje jak bym miała zaraz paść! I mysli głupie i coś boli i coś się napina i coś kluje a jak na złość mąż dziś wraca dopiero po 20 akurat DZIS !!!Ale mnie cos sciska jak na okres z tylu i trochę z przodu... mam nadzieje ze to nie poród juz bo sie zaraz zalamie
Amnesia
Przestańcie, bo teraz to i mnie zaczyna boleć hehe ma prawo boleć. Tyle leżeć i wstawać tylko do łazienki lub do lekarza musi się odbić na zdrowiu i nie tylko fizycznym. Żadna jeszcze nie rodzi. Pewnie już byście chciały hehe lody sobie weźcie, albo ciasteczko i odrazu lepiej. Położyć się i odpocząć. Jeżeli ból jest nie do wytrzymania, to wtedy jechać lub zadzwonić do swojego lekarza. Spokojnie
Monikacyganiocha
Daj mi tego Twojego spokoju trochę A ostatnio taka odważna byłam lody to dobra myśl mam chyba ze 3 smaki ☺Przestańcie, bo teraz to i mnie zaczyna boleć hehe ma prawo boleć. Tyle leżeć i wstawać tylko do łazienki lub do lekarza musi się odbić na zdrowiu i nie tylko fizycznym. Żadna jeszcze nie rodzi. Pewnie już byście chciały hehe lody sobie weźcie, albo ciasteczko i odrazu lepiej. Położyć się i odpocząć. Jeżeli ból jest nie do wytrzymania, to wtedy jechać lub zadzwonić do swojego lekarza. Spokojnie
Amnesia
Daj mi tego Twojego spokoju trochę A ostatnio taka odważna byłam lody to dobra myśl mam chyba ze 3 smaki ☺
To tylko dlatego, że wizyta w poniedziałek, a ja jeszcze żyję hehe kurde ja przez te swoje cukry, to mogę sobie jedynie opakowanie po lodach polizać hehe smacznego!
Ja mam szew i chodze co tydzien.Dziewczyny a co ile macie wizyty? Ze względu na szew czy pessar są częstsze?
Niestety dziś sie dowiedzialam, ze szyja znow sie skrocila i szew trzyma na 2-3 mm. Lacznie ma 25mm, ale tylko te 2-3mm trzymaja. Jestem dopiero w 26+1. Jutro ide do szpitala na sterydy
reklama
Amnesia
Dziewczyny a co ile macie wizyty? Ze względu na szew czy pessar są częstsze?
Ja mam pessar od półtora tyg. I wizyty z tego co mi mówił będę mieć co dwa tyg. Teraz mam 11 maja i zobaczymy co tam w szyjce piszczy.
Podziel się: