Mi też się cały czas wydaje że jest mi mokro ... Czasami już świruje, lekarz uspokaja że wody w porządku, że to przez luteine zwiększa się wydzielina ale wiadomo głowa robi swoje ...Kurde dziewczyny napiszcie coś bo oszaleje!!! Te nieszczesne wycieki uplawy czy jak to cholerstwo nazwac macie tego tak duzo dziś zluzylam chyba z 3 wkładki mam wrażenie że mi cały czas mokro !!!! Macie też tak a najgorzej jest po tym jak przychodzę z kibelka ... . ..........
reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Oj robi robi ale żeby aż tak... kurczę trzeba dac na luz bo długo tak człowiek nie pociągnieMi też się cały czas wydaje że jest mi mokro ... Czasami już świruje, lekarz uspokaja że wody w porządku, że to przez luteine zwiększa się wydzielina ale wiadomo głowa robi swoje ...
Amnesia
Oj robi robi ale żeby aż tak... kurczę trzeba dac na luz bo długo tak człowiek nie pociągnie
Ja też mam takie ,,wody" hehe właśnie po luteinie i jeszcze więcej po tych globulkach. Jeżeli wydzielina nie zmieniła specjalnie koloru i nie ma nieprzyjemnego zapachu, to jest ok
Ja się nie odzywam, bo mnie ten mój cukier wyprowadził z równowagi i jak nie urok, to sr... Mam w domu glukometr to jutro rano zmierzę na czczo.
KundaKunda
Kurde dziewczyny napiszcie coś bo oszaleje!!! Te nieszczesne wycieki uplawy czy jak to cholerstwo nazwac macie tego tak duzo dziś zluzylam chyba z 3 wkładki mam wrażenie że mi cały czas mokro !!!! Macie też tak a najgorzej jest po tym jak przychodzę z kibelka ... . ..........
Ja odkąd stosuje luteinę dopochwowo, zużywam 4-5 wkładki dziennie.
Amnesia
Was też w nocy wszystko boli? Mam straszne skurcze w nogach, skurcze brzucha, bo tak mnie mały przed spaniem kopie i jeszcze straszny ból bioder i pleców. Ja nie wiem jak mam spać. Kręcę się i aż że zmęczenia zasypiam grubo po drugiej nad ranem.
Amnesia
Ja odkąd stosuje luteinę dopochwowo, zużywam 4-5 wkładki dziennie.
Ooo właśnie. Okresu nie mamy, a wkładki i tak musimy kupić. Weź tu człowieku zaoszczędż
Monikacyganiocha
Oj skąd ja to znam moja jak zaczyna zabawę o 20 to przestaje tak 2 ,3 w nocy a mój mąż o 6 do pracy potem już nie śpię więc śpię po 3 godziny. A co do boli mi pomaga masaz co 2 dzień i przeszło a brzuch boli jak się przekrecam z boku na bok. I jak niunia zmienia pozycję i się rozciąga bo ja prawie brzucha nie mam.Was też w nocy wszystko boli? Mam straszne skurcze w nogach, skurcze brzucha, bo tak mnie mały przed spaniem kopie i jeszcze straszny ból bioder i pleców. Ja nie wiem jak mam spać. Kręcę się i aż że zmęczenia zasypiam grubo po drugiej nad ranem.
Skad ja to znam:/ w domu mam 2,5 latka, która jest z tych przesypiajacych noce na raty co chwilę coś jej się śni i wola a mnie szlag trafia, bo nie dość, że jedna pół nocy w brzuchu szaleje to druga obok, bo oczywiście musi do mnie co noc przyjść. Na meza nie mam co liczyc, bo od pon do piatku jestem.z mloda sama. W weekend mam okazje troche odespac. Ludzilam się, że do sierpnia się wyspie, ale chyba będę wstawać do jednej i drugiej Teraz też jak nie bolą mnie biodra, to brzuch twardy albo nogi mi dretwieja i tak ciągle coś....Oj skąd ja to znam moja jak zaczyna zabawę o 20 to przestaje tak 2 ,3 w nocy a mój mąż o 6 do pracy potem już nie śpię więc śpię po 3 godziny. A co do boli mi pomaga masaz co 2 dzień i przeszło a brzuch boli jak się przekrecam z boku na bok. I jak niunia zmienia pozycję i się rozciąga bo ja prawie brzucha nie mam.
Amnesia
Oj skąd ja to znam moja jak zaczyna zabawę o 20 to przestaje tak 2 ,3 w nocy a mój mąż o 6 do pracy potem już nie śpię więc śpię po 3 godziny. A co do boli mi pomaga masaz co 2 dzień i przeszło a brzuch boli jak się przekrecam z boku na bok. I jak niunia zmienia pozycję i się rozciąga bo ja prawie brzucha nie mam.
U mnie brzuszysko jak w 9 miesiącu, a w pierwszej ciąży dopiero w 8 było widać. Powinnaś się cieszyć, bo masz jeszcze lekko hehe w nocy żeby się przekręcić szukam męża i ciągnę go za ramię hehe
Mi nic nie pomaga, nawet magnez. Jak to człowiek paskudnie w ciąży narzeka. Przecież, to taki cudowny stan. Jak mnie coś trafia z zazdrości jak niektóre kobietki z brzuszkiem latają jak motyle
reklama
Monikacyganiocha
Przed nami jeszcze 2 miesiące leżenia więc ciekawa jestem jak wtedy będziemy wyglądać u mnie narazie 3kg do przodu i to poszlo chyba w cycki a naprawdę nie ograniczam się. Ja sobie z miesiąc temu na wyprzedaży nakupowalam z 8 sukienek w rozmiarze L XL aby sobie chodzić w lato naprawdę są piękne pozostanie mi tylko na nie popatrzeć...U mnie brzuszysko jak w 9 miesiącu, a w pierwszej ciąży dopiero w 8 było widać. Powinnaś się cieszyć, bo masz jeszcze lekko hehe w nocy żeby się przekręcić szukam męża i ciągnę go za ramię hehe
Mi nic nie pomaga, nawet magnez. Jak to człowiek paskudnie w ciąży narzeka. Przecież, to taki cudowny stan. Jak mnie coś trafia z zazdrości jak niektóre kobietki z brzuszkiem latają jak motyle
Podziel się: