reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kurde dziewczyny napiszcie coś bo oszaleje!!! Te nieszczesne wycieki uplawy czy jak to cholerstwo nazwac macie tego tak duzo dziś zluzylam chyba z 3 wkładki mam wrażenie że mi cały czas mokro !!!! Macie też tak a najgorzej jest po tym jak przychodzę z kibelka ... . ..........
Mi też się cały czas wydaje że jest mi mokro ... Czasami już świruje, lekarz uspokaja że wody w porządku, że to przez luteine zwiększa się wydzielina ale wiadomo głowa robi swoje ...

reklama
Oj robi robi 😱 ale żeby aż tak... kurczę trzeba dac na luz bo długo tak człowiek nie pociągnie 😉

Ja też mam takie ,,wody" hehe właśnie po luteinie i jeszcze więcej po tych globulkach. Jeżeli wydzielina nie zmieniła specjalnie koloru i nie ma nieprzyjemnego zapachu, to jest ok 🙂

Ja się nie odzywam, bo mnie ten mój cukier wyprowadził z równowagi i jak nie urok, to sr... Mam w domu glukometr to jutro rano zmierzę na czczo.

Kurde dziewczyny napiszcie coś bo oszaleje!!! Te nieszczesne wycieki uplawy czy jak to cholerstwo nazwac macie tego tak duzo dziś zluzylam chyba z 3 wkładki mam wrażenie że mi cały czas mokro !!!! Macie też tak a najgorzej jest po tym jak przychodzę z kibelka ... . ..........

Ja odkąd stosuje luteinę dopochwowo, zużywam 4-5 wkładki dziennie.

Was też w nocy wszystko boli? Mam straszne skurcze w nogach, skurcze brzucha, bo tak mnie mały przed spaniem kopie i jeszcze straszny ból bioder i pleców. Ja nie wiem jak mam spać. Kręcę się i aż że zmęczenia zasypiam grubo po drugiej nad ranem.

Was też w nocy wszystko boli? Mam straszne skurcze w nogach, skurcze brzucha, bo tak mnie mały przed spaniem kopie i jeszcze straszny ból bioder i pleców. Ja nie wiem jak mam spać. Kręcę się i aż że zmęczenia zasypiam grubo po drugiej nad ranem.
Oj skąd ja to znam moja jak zaczyna zabawę o 20 to przestaje tak 2 ,3 w nocy a mój mąż o 6 do pracy potem już nie śpię więc śpię po 3 godziny. A co do boli mi pomaga masaz co 2 dzień i przeszło a brzuch boli jak się przekrecam z boku na bok. I jak niunia zmienia pozycję i się rozciąga bo ja prawie brzucha nie mam.

Oj skąd ja to znam moja jak zaczyna zabawę o 20 to przestaje tak 2 ,3 w nocy a mój mąż o 6 do pracy potem już nie śpię więc śpię po 3 godziny. A co do boli mi pomaga masaz co 2 dzień i przeszło a brzuch boli jak się przekrecam z boku na bok. I jak niunia zmienia pozycję i się rozciąga bo ja prawie brzucha nie mam.
Skad ja to znam:/ w domu mam 2,5 latka, która jest z tych przesypiajacych noce na raty:p co chwilę coś jej się śni i wola a mnie szlag trafia, bo nie dość, że jedna pół nocy w brzuchu szaleje to druga obok, bo oczywiście musi do mnie co noc przyjść. Na meza nie mam co liczyc, bo od pon do piatku jestem.z mloda sama. W weekend mam okazje troche odespac. Ludzilam się, że do sierpnia się wyspie, ale chyba będę wstawać do jednej i drugiej:p Teraz też jak nie bolą mnie biodra, to brzuch twardy albo nogi mi dretwieja i tak ciągle coś....

U mnie brzuszysko jak w 9 miesiącu, a w pierwszej ciąży dopiero w 8 było widać. Powinnaś się cieszyć, bo masz jeszcze lekko hehe w nocy żeby się przekręcić szukam męża i ciągnę go za ramię hehe

Mi nic nie pomaga, nawet magnez. Jak to człowiek paskudnie w ciąży narzeka. Przecież, to taki cudowny stan. Jak mnie coś trafia z zazdrości jak niektóre kobietki z brzuszkiem latają jak motyle 😦

reklama
U mnie brzuszysko jak w 9 miesiącu, a w pierwszej ciąży dopiero w 8 było widać. Powinnaś się cieszyć, bo masz jeszcze lekko hehe w nocy żeby się przekręcić szukam męża i ciągnę go za ramię hehe

Mi nic nie pomaga, nawet magnez. Jak to człowiek paskudnie w ciąży narzeka. Przecież, to taki cudowny stan. Jak mnie coś trafia z zazdrości jak niektóre kobietki z brzuszkiem latają jak motyle 😦
Przed nami jeszcze 2 miesiące leżenia więc ciekawa jestem jak wtedy będziemy wyglądać u mnie narazie 3kg do przodu i to poszlo chyba w cycki 😂 a naprawdę nie ograniczam się. Ja sobie z miesiąc temu na wyprzedaży nakupowalam z 8 sukienek w rozmiarze L XL aby sobie chodzić w lato naprawdę są piękne pozostanie mi tylko na nie popatrzeć...

Do góry