KiniakB
Fanka BB :)
Jak bylam ostatnio to moj ma wszystko starsze prawie o tydzien a nogi ma o 2tygodnie starsze prawie takze to nic takiego lepiej ze sie dzieci rozwijaja .Miałam wizytę dzisiaj. Dziś 31+4 tc . Pessar trzyma szyjke mimo tego że mam bolesne kłucia w pochwie. Nie mogłam na fotel ginekologiczny wejść i zejść. .. i tyle dobrego. Chciałam się wypytac o poród to nie powiedział za wiele wzorów sam nie wie. Tylko jak będę miała objawy wirusa czy nawet zwykłe przeziębienie to musze rodzic w innym sPitalu który ma fatalne opinie . Nikt tam nie chce rodziczyzny bo ciągle jakieś afery . Pozwania do sądu bo błędy lekarskie albo śmierć matki i dziecka! ! Jestem załamana bo zawsze coś! Jak z szyjka w miarę ok to jakiś wirus który wszystko mi miesza. Dodatkowo dziecko jest duże wg lekarza. Zawsze był tydzień do przodu a teraz 2 tygodnie. Waży 2 kg juz. Główka i brzuszek są na 33 tc a nóżki na 31 tc. Mialyscie takie różnice w pomiarach?
Btw jutro mam wizyte u Ginekologa przez tego koronoawirusa boje sie tam isc ;////