Skoro będziesz rodzić to muszą przyjąć choćby skały srały i mozliwe, ze we Włoszech tak jest ale oni temat zbagatelizowali..u nas rząd dosc szybko zareagował zamykajac szkoły, kina itp. Myślę, ze większość ludzi tez jest na tyle swiadoma zeby tego nie lekceważyćWczoraj na wizycie ginekolog strasznie dbal o higienę. Nigdy tak nie robił. Pryska ręce wagę wszystko . Zamiast się uspokoić to przestraszył am się gorzej. Teraz moja licha szyjka juz mnie nie martwi. .. boje się gdzie ja urodzę. . Może będzie tak ze nikt mnie nie przyjmie! Albo nie będzie miejsc w szpitalach.... bo zakażeń będzie na pewno o wiele wiele więcej. Czytałam ze we Włoszech ludzie umierają w domach a szpitale leczą tylko tyh którzy mają szansę na przezycia - przez to mam noc bezsenna. Oby to był tylko fake news.
reklama
A zapomniałam napisać bo dziewczyny sie zastanawiały jak wyleżeć z starszym dzieckiem...otóż wczoraj wróciłam od lekarza i mówię ze moge sie bawić z tobą a ona ....nie nie nie i pokazuje ze mam lezec Heheheh teraz muszę w druga stronę ja przyzwyczaić.
Magdalenka16
Fanka BB :)
Hallo. Jest tutaj ktoś?
KiniakB
Dziewczyny!!!!!! Ale sie zdenerwowalam!!!!! Okazalo sie ze odwolali wszystkie wizyty w mojej przychodni!!!!! Pojechalam tam na marne polozna nie odwolala mojej wizyty!!!! Pani w rejestracji mnie przepraszala, co mi teraz po tym!! Nalazilam sie po schodach :// zapisala na Wtorek, a ja zwolnienia nie mam juz od Czwartku i co ja teraz zrobie Jak mozna kobiecie w ciazy nie powiedziec ze odwolane...
Pszczoła2020
Mogłaś poprosić o zwolnienie. Oni teraz wystawiają elektronicznie czyli np na podstawie historii choroby lekarz może wystawić telefonicznieDziewczyny!!!!!! Ale sie zdenerwowalam!!!!! Okazalo sie ze odwolali wszystkie wizyty w mojej przychodni!!!!! Pojechalam tam na marne polozna nie odwolala mojej wizyty!!!! Pani w rejestracji mnie przepraszala, co mi teraz po tym!! Nalazilam sie po schodach :// zapisala na Wtorek, a ja zwolnienia nie mam juz od Czwartku i co ja teraz zrobie Jak mozna kobiecie w ciazy nie powiedziec ze odwolane...
Alleksandra20
Chciałam zameldować ze moja niunia oddycha zupełnie sama. Zdjeto jej CPAP
No ale... Nie wiem czy jutro jeszcze tam wejdę. U nas jakieś szaleństwo... A ten szpital ma być zakaźnym koronawirusowy. Nie mamy żadnych informacji co wówczas z naszymi dziećmi.. Czy oddział jakoś odetną od reszty szpitala, czy jak? Każdego dnia waży się kwestia czy jutro mogę ją jeszcze zobaczyć czy już nie...
Jest piękna mimo, że podobna do ojca
No ale... Nie wiem czy jutro jeszcze tam wejdę. U nas jakieś szaleństwo... A ten szpital ma być zakaźnym koronawirusowy. Nie mamy żadnych informacji co wówczas z naszymi dziećmi.. Czy oddział jakoś odetną od reszty szpitala, czy jak? Każdego dnia waży się kwestia czy jutro mogę ją jeszcze zobaczyć czy już nie...
Feline88
Chciałam zameldować ze moja niunia oddycha zupełnie sama. Zdjeto jej CPAP[emoji846]
Jest piękna [emoji7] mimo, że podobna do ojca [emoji6]
To naprawdę wspaniałe wiadomości w tym złym czasie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Magdalenka16
Brawa. Chociaż dobre wieści od ciebie jednak te sterydy chyba coś pomogłyChciałam zameldować ze moja niunia oddycha zupełnie sama. Zdjeto jej CPAP
reklama
Magdalenka16
A ja jestem załamana. .. zamknęli granice a mój mąż w Londynie. Chciał kupić bilet na jutro ale wszystko zeszło w 5 minut... i co my teraz zrobimy.. leżę i beczę! Co ja takiego zrobiłam w życiu ze takie straszne rzeczy mnie ostatnio dotykają. Mało mam ciążowych problemów to jeszze to :/ do szpitala dla siebie i dziecka nie mam nic i jak ją kupie teraz jak sklepy mają być pokazywane oprócz spożywczych. Nawet pieluch nie mam . A jak gdzieś są to zaraz znikną z półek bo panika !
Podziel się: