reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wczoraj na wizycie ginekolog strasznie dbal o higienę. Nigdy tak nie robił. Pryska ręce wagę wszystko . Zamiast się uspokoić to przestraszył am się gorzej. Teraz moja licha szyjka juz mnie nie martwi. .. boje się gdzie ja urodzę. . Może będzie tak ze nikt mnie nie przyjmie! Albo nie będzie miejsc w szpitalach.... bo zakażeń będzie na pewno o wiele wiele więcej. Czytałam ze we Włoszech ludzie umierają w domach a szpitale leczą tylko tyh którzy mają szansę na przezycia - przez to mam noc bezsenna. Oby to był tylko fake news.
Skoro będziesz rodzić to muszą przyjąć choćby skały srały :) i mozliwe, ze we Włoszech tak jest ale oni temat zbagatelizowali..u nas rząd dosc szybko zareagował zamykajac szkoły, kina itp. Myślę, ze większość ludzi tez jest na tyle swiadoma zeby tego nie lekceważyć :)

reklama
A zapomniałam napisać bo dziewczyny sie zastanawiały jak wyleżeć z starszym dzieckiem...otóż wczoraj wróciłam od lekarza i mówię ze moge sie bawić z tobą a ona ....nie nie nie i pokazuje ze mam lezec :) Heheheh teraz muszę w druga stronę ja przyzwyczaić.

Dziewczyny!!!!!! Ale sie zdenerwowalam!!!!! Okazalo sie ze odwolali wszystkie wizyty w mojej przychodni!!!!! Pojechalam tam na marne polozna nie odwolala mojej wizyty!!!! Pani w rejestracji mnie przepraszala, co mi teraz po tym!! Nalazilam sie po schodach :// zapisala na Wtorek, a ja zwolnienia nie mam juz od Czwartku i co ja teraz zrobie 😖 Jak mozna kobiecie w ciazy nie powiedziec ze odwolane...

Dziewczyny!!!!!! Ale sie zdenerwowalam!!!!! Okazalo sie ze odwolali wszystkie wizyty w mojej przychodni!!!!! Pojechalam tam na marne polozna nie odwolala mojej wizyty!!!! Pani w rejestracji mnie przepraszala, co mi teraz po tym!! Nalazilam sie po schodach :// zapisala na Wtorek, a ja zwolnienia nie mam juz od Czwartku i co ja teraz zrobie 😖 Jak mozna kobiecie w ciazy nie powiedziec ze odwolane...
Mogłaś poprosić o zwolnienie. Oni teraz wystawiają elektronicznie czyli np na podstawie historii choroby lekarz może wystawić telefonicznie

Chciałam zameldować ze moja niunia oddycha zupełnie sama. Zdjeto jej CPAP🙂

No ale... Nie wiem czy jutro jeszcze tam wejdę. U nas jakieś szaleństwo... A ten szpital ma być zakaźnym koronawirusowy. Nie mamy żadnych informacji co wówczas z naszymi dziećmi.. Czy oddział jakoś odetną od reszty szpitala, czy jak? Każdego dnia waży się kwestia czy jutro mogę ją jeszcze zobaczyć czy już nie...

Jest piękna 😍 mimo, że podobna do ojca 😉

Chciałam zameldować ze moja niunia oddycha zupełnie sama. Zdjeto jej CPAP[emoji846]

No ale... Nie wiem czy jutro jeszcze tam wejdę. U nas jakieś szaleństwo... A ten szpital ma być zakaźnym koronawirusowy. Nie mamy żadnych informacji co wówczas z naszymi dziećmi.. Czy oddział jakoś odetną od reszty szpitala, czy jak? Każdego dnia waży się kwestia czy jutro mogę ją jeszcze zobaczyć czy już nie...

Jest piękna [emoji7] mimo, że podobna do ojca [emoji6]

To naprawdę wspaniałe wiadomości w tym złym czasie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Chciałam zameldować ze moja niunia oddycha zupełnie sama. Zdjeto jej CPAP🙂

Jest piękna 😍 mimo, że podobna do ojca 😉
Brawa. Chociaż dobre wieści od ciebie :) jednak te sterydy chyba coś pomogły :)

reklama
A ja jestem załamana. .. zamknęli granice a mój mąż w Londynie. Chciał kupić bilet na jutro ale wszystko zeszło w 5 minut... i co my teraz zrobimy.. leżę i beczę! Co ja takiego zrobiłam w życiu ze takie straszne rzeczy mnie ostatnio dotykają. Mało mam ciążowych problemów to jeszze to :/ do szpitala dla siebie i dziecka nie mam nic i jak ją kupie teraz jak sklepy mają być pokazywane oprócz spożywczych. Nawet pieluch nie mam . A jak gdzieś są to zaraz znikną z półek bo panika !

Do góry