No ja 31+5 więc blisko[emoji6] ja 12.07 akurat mam wizytę u swojego...Dziś 32+3, więc chyba podobnie jak Ty? Teraz mam kontrolę za 2 tyg.to już będzie 35 )
reklama
Jestem w szpitalu, szyjka się skraca i wszystko przygotowuje do porodu. Już i skurcze się jakieś pojawiły, dziś leżę i czekam aż sytuacja naturalnie się rozwinie. Jeśli nic się nie będzie działo to jutro od rana będą wywoływać. Trzymajcie kciukiI jak tam? Jeśli ból się nasili albo skurcze będą regularne to jedź.
Magdalenams
Fanka BB :)
Trzymamy! Będzie dobrzeJestem w szpitalu, szyjka się skraca i wszystko przygotowuje do porodu. Już i skurcze się jakieś pojawiły, dziś leżę i czekam aż sytuacja naturalnie się rozwinie. Jeśli nic się nie będzie działo to jutro od rana będą wywoływać. Trzymajcie kciuki
Magdalenams
Trzymamy! Będzie dobrzeJestem w szpitalu, szyjka się skraca i wszystko przygotowuje do porodu. Już i skurcze się jakieś pojawiły, dziś leżę i czekam aż sytuacja naturalnie się rozwinie. Jeśli nic się nie będzie działo to jutro od rana będą wywoływać. Trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki. Jeśli wszystko jest ok to możesz chodzić jak najwięcej żeby wywołać skurcze naturalnieJestem w szpitalu, szyjka się skraca i wszystko przygotowuje do porodu. Już i skurcze się jakieś pojawiły, dziś leżę i czekam aż sytuacja naturalnie się rozwinie. Jeśli nic się nie będzie działo to jutro od rana będą wywoływać. Trzymajcie kciuki
Tak, część tabletki stopniowo wyplywa. Bez wkładek się nie obejdzie. Ale podobno jak się polezy po zaaplikowaniu to całość się ładnie wchlaniaLaski czy wam też wypływa luteina?? Ja wkładam o 6 rano i jak idę później siku o 8 to wylatuje...a wkładam na caaala długość palca ja nie dalej
Mi nawet po 3 godzinach potrafi wypłynąć[emoji23]Tak, część tabletki stopniowo wyplywa. Bez wkładek się nie obejdzie. Ale podobno jak się polezy po zaaplikowaniu to całość się ładnie wchlania
Nie przejmuj się, luteina-progesteron wchłania sie w ciągu pierwszej godziny od aplikacji a to co wypływa to są tylko składniki dodatkowe, neutralne znajdujące się w tabletce (one pełnią tylko funkcje konserwującą dla tabletki).@Magrad i jak sytuacja??[emoji3]
Laski czy wam też wypływa luteina?? Ja wkładam o 6 rano i jak idę później siku o 8 to wylatuje...a wkładam na caaala długość palca ja nie dalej[emoji26]
reklama
Anima2689
Dziewczyny przy koncowce. Czy wasze maluszki też sa dość aktywne w tym momencie? Tzn rozciaganie i wypychanie jest dość mocno wyczuwalne i niezbyt przyjemne aż widzę gwiazdy nie powinno byc odwrotnie? Ze tych ruchow powinno byc mniej? Częstotliwość się nje zmieniła bo zawsze byla aktywna ale teraz wygląda jakbym miala w brzuchu obcego 38tc
Podziel się: