reklama
Ja bym szybko jechała do szpitala
Dziewczyny jestem w 40 Tc i pojawił mi się śluz podbarwiony krwią (żywą czerwona), zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres. Na razie skurczy brak. Zastanawiam się czy już jechać do szpitala czy czekać aż się sytuacja bardziej rozkręci??
I jak tam? Pojechałaś? Trzymam kciuki[emoji3059]Dziewczyny jestem w 40 Tc i pojawił mi się śluz podbarwiony krwią (żywą czerwona), zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres. Na razie skurczy brak. Zastanawiam się czy już jechać do szpitala czy czekać aż się sytuacja bardziej rozkręci??
U
użytkownik 902
Gość
Po co? To normalne pod koniec ciążyDziewczyny jestem w 40 Tc i pojawił mi się śluz podbarwiony krwią (żywą czerwona), zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres. Na razie skurczy brak. Zastanawiam się czy już jechać do szpitala czy czekać aż się sytuacja bardziej rozkręci??
Tak się właśnie zaczal mój pierwszy poród za kilka godzin już byłam po, ale ja nie miałam szyjki i rozwarcie, więc poszło szybko. Normalnie chyba czeka się na skurcze porodowe? ;-)Dziewczyny jestem w 40 Tc i pojawił mi się śluz podbarwiony krwią (żywą czerwona), zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres. Na razie skurczy brak. Zastanawiam się czy już jechać do szpitala czy czekać aż się sytuacja bardziej rozkręci??
Magdalenams
Fanka BB :)
I jak tam? Jeśli ból się nasili albo skurcze będą regularne to jedź.Dziewczyny jestem w 40 Tc i pojawił mi się śluz podbarwiony krwią (żywą czerwona), zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres. Na razie skurczy brak. Zastanawiam się czy już jechać do szpitala czy czekać aż się sytuacja bardziej rozkręci??
To szybko Cię wypuszczają. U mnie też dobre wieści - szyjka ok 26mm i zamknięta, także spokojnie mogę leżeć w domuWychodzę dzisiaj ze szpitalao ile mocz wyjdzie czysty hehe
Steryd na plucka podany, 3 dawka magnezu leci więc nic więcej nie są w stanie zrobić
No i super[emoji3] moja się będzie wachać w pomiarach od 1,5-2,5 więc mam nie panikować[emoji39] taki mój urok[emoji6]To szybko Cię wypuszczają. U mnie też dobre wieści - szyjka ok 26mm i zamknięta, także spokojnie mogę leżeć w domu
A który ty masz tc? Bo ja mam dobrą, ale krótka pamięć w tej ciąży hehe
reklama
Dziś 32+3, więc chyba podobnie jak Ty? Teraz mam kontrolę za 2 tyg.to już będzie 35 )A który ty masz tc?
Podziel się: