Oczekujaca123
Fanka BB :)
@Zzzzzz ja cos jakis czas (nie za kazdym razem) tez czuje jakby mieso tam... nie wiem co to jest ale glupio mi az gin pytac, bo w sumie bada mnie i jest ok. A to jest nisko , raczej jakby na samym przodzie pochwy... moze tam jest sobie miesko...@Wiewióreczka87 super że działasz w naszej sytuacji warto wiedzieć gdzie najblizej znajduje się szpital z 3 stopniem referencyjnosci.
@Paula_12345 na mnie dziala Pren alen (syrop dla kobiet w ciąży) 3xdziennie i tantum verde do psikania i plukania (na gardło).
@Audia20 u mnie zależy od tego jak bardzo chce mi się sikać bywa ze boli jak mam pełny pecherz
Słuchajcie co wczoraj zrobilam...
Koło 20 aplikowalam luteine i wyczulam kurcze coś jak mięso. Strasznie się wystraszyłam i zaalarmowalam męża że wypadla mi pępowina. Ze bylam spanikowana nie myslalam w co się ubrac i w konsekwencji zalozylam koronkowe stringi, leginsy i pojechaliś natychmiast na IP. Maz nie pamiętał czy zamknal drzwi.
Wpadam na patologię ciaz ledwo oddycham i mówię że wyczułam pepowine. Polozna zaalarmowala cały oddzial zlecialo sie 2 ginekopogow w mig. Nawet sie nie rejestrowalam od razu na fotel.
Zbadali mnie i okazalo sie ze wswszystko ok -.- kamien z serca. Dalej cos tam czuję ze jest cos dziwnego ale juz sie odzywam bo mi glupio. Lekarz na szczęście bardzo mily i tez widac zestresowany byl przed badaniem. Ogromnie mi głupio ale z 2 strony mysle ze kazda kobieta gdy wyczuje cos niepokojącego to zareaguje. W ogóle ciaza po poronieniach jest bardzo trudna czuje ze wariuje momentami.
A zostawili Cię w szpitalu? Lekarz mowil, co moglas wyczuć?