@Audia20, mi macica stawiała się właśnie tylko na leżąco, na stojąco i w ruchu nigdy. Piszę w czasie przeszłym, bo w miarę to opanowałam - zauważyłam, że stawiała się przy napięciu mięśni podczas zmiany pozycji. Pamiętaj, że stwierdzić czy brzuch jest twardy można tylko z ugiętymi nogami, leżąc na plecach - wtedy mięśnie brzucha się rozluźniają. Przy wyprostowanych nogach lub na stojąco zawsze brzuszek twardy będzie się wydawał.
@Zzzzzz, ale mnie przestraszyłaś
Dobrze, że zakończenie tego stresu szczęśliwe
A swoją drogą, w jakiej pozycji aplikujecie luteinę? Ja wcześniej kucałam, ale jak się dowiedziałam o moim lejku, to robię to na stojąco, jedną nogę opieram o wannę...ale mam wrażenie, że aplikuję ją płytko w ten sposób.
@izaiv1985, ja też mam termin na 5 kwietnia
I też synek. I też mam rozwarcie wewnętrzne z lejkiem...tylko że zamknięta część szyjki miała w niedzielę jeszcze 33 mm, więc mnie olali.... Nie słuchali, że lejek zrobił się w czasie dwóch tygodni, przy oszczędnym trybie życia. Jestem umówiona na przyszły tydzień do Poznania do prof. Pietrygi i liczę, że do tej pory dotrwam z jako taką szyjką... Życzę Ci i wszystkim Leżącym dotrwania do 40 tc a nie 34
@kb.karola90, gratulacje
A jak wygląda Twój lejek, że to nie lejek?
Masz jakieś zdjęcie? Po cichu liczę, że może mój jest podobny...