Vanilia120
Fanka BB :)
Ja mowie co slyszalam w szpitalu, dziewczynie wyszly bakterie w posiewie ale powiedzieli ze zadnych antybiitykow na te bakterie nie moze dostac bo sa one zakazane w ciazy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja brałam w tamtym tyg skończyłam, tez 3×2 tab + duzo pić i przeszlo wszystko, wyniki idealneHej, dziewczyny byłam na badaniach w szpitalu i wyszła mi cukrzyca i zapalenie dróg moczowych, dostałam furaginum 3x2, brała któraś w ciąży? Kurcze ciągle coś...
a co Ci mówili z tą waga? ze mala ze beda robić jakies badania???Dziewczyny ile wazyly Wasze dzieci w 29 tc? Ja mam 29tc +5 i dziś mi na usg wyszło 1200g. No i że mało... Zostałam przyjęta dziś na oddział, bo na ktg spadał puls maluchowi. Teraz jest już okej, ale nastraszyli mnie waga dziecka.
Ja ciągle mam złe wyniki moczu, nawet po antybiotyku wyszły mi bakterie, leukocyty itp.ja brałam w tamtym tyg skończyłam, tez 3×2 tab + duzo pić i przeszlo wszystko, wyniki idealne
a ty masz pessar czy cos? ja mialam infekcje straszne jak tylko pessar mi zalozyli w tamtej ciąży..Ja ciągle mam złe wyniki moczu, nawet po antybiotyku wyszły mi bakterie, leukocyty itp.
Szew mam od 27 tyg. a takie wyniki mam od początku ciąży, po czym robie posiew i tylko raz wyszła bakteria dokładnie tydz po wyjściu ze szpitala.a ty masz pessar czy cos? ja mialam infekcje straszne jak tylko pessar mi zalozyli w tamtej ciąży..
Ja już 3 antybiotyk biorę na bakterie i te leukocyty w moczu masakra :< to podobno od tego się skraca szyjkaJa ciągle mam złe wyniki moczu, nawet po antybiotyku wyszły mi bakterie, leukocyty itp.