klaudix
Mamunia Filipka:*
klaudix oj gimnastyki przy tym co nie miara, mistrzostwo swiata normalnie: ale wlasnie mi lipcowki napisaly ze do porodu nie mozna miec pomalowanych, bo przy problemach z tlenem wlasnie po sinych paznokciach od razu widac jakies wlasnie problemy tlenowe..takze nici z pieknych stopek na lozku porodowym
Hehe, przyznam się, że nigdy nie przyjmowałam tak interesujących pozycji jak właśnie teraz i nie mówię tylko o malowaniu, ale np. zapinaniu sandałków, zakładaniu rajstopek itp Wiem właśnie, że nie można miec pomalowanych, a na pewno na ciemne kolory. Dlatego, też pomalowałam french z delikatnym kremikiem
misza hmm szczerze to właściwie czekam na poród Jestem w 40 tc o jeden tydzień dalej niż pokazuje suwaczek, a wg USG to już nawet w 42tc i termin mam w zasadzie właśnie na ten tydzień Ale coś czuje, że maluszkowi nie za bardzo się śpieszy na ten świat... Ja bynajmniej jestem strasznie niecierpliwa i już bym chciała go miec przy sobie...
mlodam nie denerwuj się Kochana, bo to jest Ci najmniej potrzebne... musisz teraz naprawdę odpoczywac i się oszczędzac, tak jak napisała Ci maqnio Wszystko będzie dobrze:-) Życzę wytrwałości i powodzenia:-)
3mam kciuczki:-)