reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Agata,
to wyglada na to, ze dotrwasz do komunii:)
Wiem, ze ci ciężko, pamietam swoja końcówkę ciazy. To zawsze jest męczarnia...No ale pocieszające jest to, ze jeszcze troszeczkę tylko i będziesz już po tym wszystkim:)

reklama
Siedzę i czekam na usg, nie wiem czy pod dobrym gabinetem i czy w ogole mi je zrobią dziś...straszny bajzel w tym szpitalu jest. Jeśli mi zrobią i nic tam złego nie wyjdzie to może mnie jednak będą chcieli wypisać. Bo miejsc nie ma, a pacjentki na patologie walą drzwiami i oknami.

Ciekawe, jak jeszcze dlugo tak pochodzisz... Ja mialam 2-3 cm w poprzedniej od razu po zdjeciu pessara i urodzilam rowno miesiac po tym... Tak to sie pchaja na swiat, a potem yrzeba pecherze przebijac ;-)

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
Figowa teraz to mnie przeraziłaś tym miesiącem :) w niedziele komunia i niech wychodzi

Agata dotrwasz do komunii. Może akurat w nocy po się zacznie[emoji6].

Jak tak czytam że braki miejsc na patologii w Warszawie to zdziwko. I to chyba z roku na rok coraz więcej- poza tym chyba to jest kwestia tego ze wyż demograficzny z lat 80tych teraz się wziął za powiekszanie rodziny.....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po usg. Z tego co dr powiedziała to chyba jest za tym żebym tu już została ale jeszcze ma jutro z profesorem pogadać.
Ja to łzy w oczach miałam jak mi tak powiedziała....

Ja już po usg. Z tego co dr powiedziała to chyba jest za tym żebym tu już została ale jeszcze ma jutro z profesorem pogadać.
Ja to łzy w oczach miałam jak mi tak powiedziała....

Aga tak będzie lepiej dla Was, nie bez powodu na IP Cię znają...co znaczy ze ciagle coś się działo i było niepokojącego - dobrze ze maja Was na oku, nie ryzykuj tylko zeby zaciskaj! i tak miałaś iść za kilka dni ... w domu sama nic nie zrobisz nie zareagujesz - nie ma sensu ryzykować zdrowiem i życiem dziecka dla własnego komfortu i wygody; a później żałować do końca życie czy przez lata i latać po specjalistach lekarzach sprawdzać czy wszystko Ok ... lepiej leżeć i wegetować, hodować jak najdłużej maleństwo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem Kathleen. Tylko muszę sie z tym oswoić. No i jeszcze zobaczymy co profesor jutro powie bo ona ma sie z nim konsultować w mojej sprawie. Może on uzna, ze mogę wyjść, nie wiadomo. Tu jest dużo pacjentek czekających na łóżko, pewnie tez trudniejsze przypadki. Może uznać, ze ja mogę w domu być...

Wiem Kathleen. Tylko muszę sie z tym oswoić. No i jeszcze zobaczymy co profesor jutro powie bo ona ma sie z nim konsultować w mojej sprawie. Może on uzna, ze mogę wyjść, nie wiadomo. Tu jest dużo pacjentek czekających na łóżko, pewnie tez trudniejsze przypadki. Może uznać, ze ja mogę w domu być...

Haha dokładnie tak samo myślałam o moim przypadku, ze są trudniejsze przypadki, pewnie mnie wypuszcza. Jak byłaś tu na IP to miałam wyrzuty ze miejsca dla Ciebie nie ma a ja tu leżę...

Nie będę tu przypominać ale ktoś kiedyś pisał na tym forum ze rozchodząca blizna to trudniejsza przypadłość niż niewydolność szyjki ;) nie wiesz kto to był przypadkiem ;) ?

Lez i trzymaj łóżko wiesz ze tu problem dostać, lepiej lez niż miałabyś tfu tfu do Łodzi być transportowana ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj Aga trzymaj się kochana. Ja mam zasadę jak jestem w szpitalu, że się na nic nie nastawiam a na pewno już nie na wyjście. Co obchód to inna opinia. Wolę się ucieszyć i miłe zaskoczyć ze dostane wypis niż czekać. Bardzo Ci współczuję bo to sporo czasu ale z drugiej strony mogło być gorzej i mogłaś leżeć juz od dawna. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Ciebie. I jak pisze Kathleen006 w szpitalu zawsze bezpieczniej bo jest szybka reakcja. Dasz rade!!!

Do góry