reklama
AgaBabajaga
Fanka BB :)
Kathleen, dzięki
Masz racje, wiem. Postaram się to jakos znieść.
A jak u ciebie, jak sprawa z tętnem małego?
Moja ma dość wysokie od wczoraj i tez się martwię tym...
Kindziorek
Aga Co do odwiedzin to są pewne godziny, limity. W każdym razie w większości szpitalach. Moze poprosić położną by zwróciła uwagę temu facetowi. Przecież dla innych moze to być niekomfortowe, męczące itp. Szczegolnie w ciąży i to zagrożonej kobieta ma prawo do spokoju.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kathleen006
Kathleen, dzięki
Wyglada ze się teraz unormowalo bo zapisy mam pojedyncze i krótkie, stwierdzili ze narazie na porodówkę nie ma potrzeby; za to pełne zadowolenie u każdego ze to już prawie 34tc
A jak wysokie ma tetno? I nawet dlatego dobrze ze jesteś w szpitalu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AgaBabajaga
Kindziorek
tu nie ma limitu odwiedzin. Jedna osoba może być tylko przy łóżku ale może siedzieć cały dzień. Dla mnie to porażka jest, zero spokoju, intymności. To mnie dobija naprawdę.
tu nie ma limitu odwiedzin. Jedna osoba może być tylko przy łóżku ale może siedzieć cały dzień. Dla mnie to porażka jest, zero spokoju, intymności. To mnie dobija naprawdę.
figowa mama
Moja rodzina pochodzi z Pierzchnicy, tzn. Mamy strona :-)Kolo Ostrowca św. Pół godz. Na Sw. Krzyz, do Bałtowa, Św Katarzyna.
Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
figowa mama
A mi czasem w takim wypadku pomaga usuniecie kamienia.Byłam u dentysty, kobieta mówi że brak ubytków. Ból może być spowodowany zapaleniem kieszonki bo trochę opuchnięta jest bądź tym, że ząb zaczyna się psuć dając objawy bólu dziąsła. No nic zostaje czekać i plukac
AgaBabajaga
Kathleen
Wczoraj i dziś cały czas tętno podstawowe powyżej 155, ze skokami do 160 i 170. Wcześniej było zawsze 130-140 to podstawowe, a przy ruchach skakało do 160.
Lekarka spojrzała chyba w ten zapis, powinna przynajmniej. Mam nadzieje, ze oglądają każdy...
Wczoraj i dziś cały czas tętno podstawowe powyżej 155, ze skokami do 160 i 170. Wcześniej było zawsze 130-140 to podstawowe, a przy ruchach skakało do 160.
Lekarka spojrzała chyba w ten zapis, powinna przynajmniej. Mam nadzieje, ze oglądają każdy...
Kathleen006
Moja rodzina pochodzi z Pierzchnicy, tzn. Mamy strona :-)
Podobne okolice
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Figowa mama A Ty czymś plukałaś oprócz tego. Masakra jaki Ból pół buzi boliA mi czasem w takim wypadku pomaga usuniecie kamienia.
Podziel się: