reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Byłam u dentysty, kobieta mówi że brak ubytków. Ból może być spowodowany zapaleniem kieszonki bo trochę opuchnięta jest bądź tym, że ząb zaczyna się psuć dając objawy bólu dziąsła. No nic zostaje czekać i plukac

reklama
Aga Co do odwiedzin to są pewne godziny, limity. W każdym razie w większości szpitalach. Moze poprosić położną by zwróciła uwagę temu facetowi. Przecież dla innych moze to być niekomfortowe, męczące itp. Szczegolnie w ciąży i to zagrożonej kobieta ma prawo do spokoju.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kathleen, dzięki :)
Masz racje, wiem. Postaram się to jakos znieść.
A jak u ciebie, jak sprawa z tętnem małego?
Moja ma dość wysokie od wczoraj i tez się martwię tym...

Wyglada ze się teraz unormowalo bo zapisy mam pojedyncze i krótkie, stwierdzili ze narazie na porodówkę nie ma potrzeby; za to pełne zadowolenie u każdego ze to już prawie 34tc

A jak wysokie ma tetno? I nawet dlatego dobrze ze jesteś w szpitalu ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kindziorek
tu nie ma limitu odwiedzin. Jedna osoba może być tylko przy łóżku ale może siedzieć cały dzień. Dla mnie to porażka jest, zero spokoju, intymności. To mnie dobija naprawdę.

Kathleen
Wczoraj i dziś cały czas tętno podstawowe powyżej 155, ze skokami do 160 i 170. Wcześniej było zawsze 130-140 to podstawowe, a przy ruchach skakało do 160.
Lekarka spojrzała chyba w ten zapis, powinna przynajmniej. Mam nadzieje, ze oglądają każdy...

reklama
Do góry