reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Wiem Kathleen. Tylko muszę sie z tym oswoić. No i jeszcze zobaczymy co profesor jutro powie bo ona ma sie z nim konsultować w mojej sprawie. Może on uzna, ze mogę wyjść, nie wiadomo. Tu jest dużo pacjentek czekających na łóżko, pewnie tez trudniejsze przypadki. Może uznać, ze ja mogę w domu być...

Rozumiem Cię doskonale, bo tez mam juz dola juz mam dość denerwuje mnie i boli wszystko, najgorsze jest to ze ja nawet nie chodzić nie moge nawet gdybym bardzo chciała to ja ledwie do łazienki dojść moge i wrócić ... nawet jak leżę to mnie boli, marze by był koniec bym mogła chodzić ale nie ma wyjścia musi y jakos to przetrwać zawsze mogłoby być jeszcze gorzej - trzeba sie poświecić i wytrwać do końca!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kathleen, ja to dziś normalnie mam ochotę płakać tylko. Dwie dziewczyny z pokoju wypisali, zostałyśmy we dwie, ciemno, ponuro, a za oknem leje....depresyjnie jest. Dziś musiałam trochę pochodzić po szpitalu i posiedzieć na krześle przed usg i teraz mnie boli podbrzusze.A i zapomniałam napisać, ze moja szyjka ma
dziś 25 mm.

Pytałam lekarki co nam robić z tymi moimi skurczami, na razie kazała brać nospe i scopolan...
Pompy na razie nie podłącza bo ją się daje na 48 godzin a ja mislam już ponad 72 godziny ciągiem.

Marcysia, mi trochę na zaparcia pomogły teraz czopki eva qu i syrop Lactulosa. Ale jeszcze nie jest dobrze, jeszcze muszę popracować nad tym:) Dziś strasznie mnie już brzuch bolał przez to wiec użyłam tych czopków i pomogły trochę.

Marcysia, a ty jak się czujesz?

reklama
Aga. Boli mnie też podbrzusze ciagle i czuje strach. We wtorek idę na usg 4d. Chce wiedzieć w jakim stanie jest moja macica, bo jest mi coraz gorzej. Chciałabym dotrzymać w domu do tego 22, ale już nie wiem jak będzie

Do góry