reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Agata,
to wyglada na to, ze dotrwasz do komunii:)
Wiem, ze ci ciężko, pamietam swoja końcówkę ciazy. To zawsze jest męczarnia...No ale pocieszające jest to, ze jeszcze troszeczkę tylko i będziesz już po tym wszystkim:)

reklama
Siedzę i czekam na usg, nie wiem czy pod dobrym gabinetem i czy w ogole mi je zrobią dziś...straszny bajzel w tym szpitalu jest. Jeśli mi zrobią i nic tam złego nie wyjdzie to może mnie jednak będą chcieli wypisać. Bo miejsc nie ma, a pacjentki na patologie walą drzwiami i oknami.

Ciekawe, jak jeszcze dlugo tak pochodzisz... Ja mialam 2-3 cm w poprzedniej od razu po zdjeciu pessara i urodzilam rowno miesiac po tym... Tak to sie pchaja na swiat, a potem yrzeba pecherze przebijac ;-)

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom
Figowa teraz to mnie przeraziłaś tym miesiącem :) w niedziele komunia i niech wychodzi

Agata dotrwasz do komunii. Może akurat w nocy po się zacznie[emoji6].

Jak tak czytam że braki miejsc na patologii w Warszawie to zdziwko. I to chyba z roku na rok coraz więcej- poza tym chyba to jest kwestia tego ze wyż demograficzny z lat 80tych teraz się wziął za powiekszanie rodziny.....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po usg. Z tego co dr powiedziała to chyba jest za tym żebym tu już została ale jeszcze ma jutro z profesorem pogadać.
Ja to łzy w oczach miałam jak mi tak powiedziała....

Ja już po usg. Z tego co dr powiedziała to chyba jest za tym żebym tu już została ale jeszcze ma jutro z profesorem pogadać.
Ja to łzy w oczach miałam jak mi tak powiedziała....

Aga tak będzie lepiej dla Was, nie bez powodu na IP Cię znają...co znaczy ze ciagle coś się działo i było niepokojącego - dobrze ze maja Was na oku, nie ryzykuj tylko zeby zaciskaj! i tak miałaś iść za kilka dni ... w domu sama nic nie zrobisz nie zareagujesz - nie ma sensu ryzykować zdrowiem i życiem dziecka dla własnego komfortu i wygody; a później żałować do końca życie czy przez lata i latać po specjalistach lekarzach sprawdzać czy wszystko Ok ... lepiej leżeć i wegetować, hodować jak najdłużej maleństwo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem Kathleen. Tylko muszę sie z tym oswoić. No i jeszcze zobaczymy co profesor jutro powie bo ona ma sie z nim konsultować w mojej sprawie. Może on uzna, ze mogę wyjść, nie wiadomo. Tu jest dużo pacjentek czekających na łóżko, pewnie tez trudniejsze przypadki. Może uznać, ze ja mogę w domu być...

Wiem Kathleen. Tylko muszę sie z tym oswoić. No i jeszcze zobaczymy co profesor jutro powie bo ona ma sie z nim konsultować w mojej sprawie. Może on uzna, ze mogę wyjść, nie wiadomo. Tu jest dużo pacjentek czekających na łóżko, pewnie tez trudniejsze przypadki. Może uznać, ze ja mogę w domu być...

Haha dokładnie tak samo myślałam o moim przypadku, ze są trudniejsze przypadki, pewnie mnie wypuszcza. Jak byłaś tu na IP to miałam wyrzuty ze miejsca dla Ciebie nie ma a ja tu leżę...

Nie będę tu przypominać ale ktoś kiedyś pisał na tym forum ze rozchodząca blizna to trudniejsza przypadłość niż niewydolność szyjki ;) nie wiesz kto to był przypadkiem ;) ?

Lez i trzymaj łóżko wiesz ze tu problem dostać, lepiej lez niż miałabyś tfu tfu do Łodzi być transportowana ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj Aga trzymaj się kochana. Ja mam zasadę jak jestem w szpitalu, że się na nic nie nastawiam a na pewno już nie na wyjście. Co obchód to inna opinia. Wolę się ucieszyć i miłe zaskoczyć ze dostane wypis niż czekać. Bardzo Ci współczuję bo to sporo czasu ale z drugiej strony mogło być gorzej i mogłaś leżeć juz od dawna. Tak czy inaczej trzymam kciuki za Ciebie. I jak pisze Kathleen006 w szpitalu zawsze bezpieczniej bo jest szybka reakcja. Dasz rade!!!

Do góry