reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

To powiedz mi lepiej jakie imiona bierzecie pod uwagę, bo u nas to temat na czasie a pomysły coraz glupsze [emoji23]
Córka u Ciebie jak ma na imię? Bo ja też chcę dopasować, żeby były z "jednej bajki", a nie że córka będzie Weronika a syn Dżulian [emoji1] wiecie o co mi chodzi [emoji14]
Córcia ma na imię Hania a teraz będzie Jaś. Hania miała być Jasiem. Przynajmniej ja tak sądziłem aż na USG dowiedzieliśmy się, że będzie dziewczynka. Imię po prostu zostało. Takie nam się podobało kiedyś i nie zmieniamy. Jakby była znów dziewczyna to byłaby Tosia[emoji4]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Córcia ma na imię Hania a teraz będzie Jaś. Hania miała być Jasiem. Przynajmniej ja tak sądziłem aż na USG dowiedzieliśmy się, że będzie dziewczynka. Imię po prostu zostało. Takie nam się podobało kiedyś i nie zmieniamy. Jakby była znów dziewczyna to byłaby Tosia[emoji4]

Ładnie [emoji4] Ja lubię takie klasyczne imiona... U nas córka to Alicja. Tylko dla synka mamy problem się dogadać [emoji6]

Dziewczyny a jakie u Was będą imiona? Poratujcie mnie tu inspiracją [emoji8]

Dzięki dziewczyny za zainteresowanie moim synem, gdyby wiedział ile babeczek się o niego dopytuje to by się zawstydził ;)

Figowa, trzymam kciuki za twoja wizytę :) Daj nam szybko znać jak było:)

Ładnie [emoji4] Ja lubię takie klasyczne imiona... U nas córka to Alicja. Tylko dla synka mamy problem się dogadać [emoji6]

Dziewczyny a jakie u Was będą imiona? Poratujcie mnie tu inspiracją [emoji8]
Nam się jeszcze podobało imię Antoś ale brat tak dał synkowi na imię więc teraz odpadało.

Hej dziewczynki. Ja praktycznie doszlam do siebie jeszcze troche szwy mnie bolą przy siadaniu. Malutki jest w inkubatorze ale na szczescie ma odruch ssania i pije z butelki. Walczyłam o pokarm i wypozyczylam laktator elektryczny i na poczatku sciagalam 3ml dzisiaj rano udalo mi sie 40ml a Bartuś zjada ok 20ml czasem troszke wiecej. Ma antybiotyk przez to ze wody mi wczesniej odchodzily, i na dodatek przyplatala sie żółtaczka a przy niej bezdechy sie pokazały i ma jeszcze jakies leki na to podawane... Mam takie wyrzuty sumienia ze nie donosilam chociaz te 3 tygodnie jeszcze ze wczoraj to juz mialam zalamanie i pare godzin ryczalam... Tak sie o niego boje, ze przy inkubatorze to same mi lzy plyna... Taka kruszynka bezbronna...

Załączniki

• 20170426_180107-1.jpg
    20170426_180107-1.jpg
    803,7 KB · Wyświetleń: 143
Hej dziewczynki. Ja praktycznie doszlam do siebie jeszcze troche szwy mnie bolą przy siadaniu. Malutki jest w inkubatorze ale na szczescie ma odruch ssania i pije z butelki. Walczyłam o pokarm i wypozyczylam laktator elektryczny i na poczatku sciagalam 3ml dzisiaj rano udalo mi sie 40ml a Bartuś zjada ok 20ml czasem troszke wiecej. Ma antybiotyk przez to ze wody mi wczesniej odchodzily, i na dodatek przyplatala sie żółtaczka a przy niej bezdechy sie pokazały i ma jeszcze jakies leki na to podawane... Mam takie wyrzuty sumienia ze nie donosilam chociaz te 3 tygodnie jeszcze ze wczoraj to juz mialam zalamanie i pare godzin ryczalam... Tak sie o niego boje, ze przy inkubatorze to same mi lzy plyna... Taka kruszynka bezbronna...
Nina jest śliczny.
Nie miej do sobie pretensji. Zrobiłaś co mogłaś. Nic mu nie będzie. Kilka dni w inkubatorze dobrze mu zrobi a później pójdziecie do domu. Jest dużym i silnym chłopcem. Musisz być teraz dla niego wsparciem. On czuje Twoje emocję i Cię potrzebuje. Ucałuj maluszka i głowa do góry.

reklama
Synuś cudowny. Ważne, że ssie z butelki i udaje Ci sie rozruszac laktację a Twoje mleczko jest dla niego bezcenne. To, że wcześniej przyszedł na świat to nie jest Twoja wina. Każdy ma prawo na upust emocjom.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry