reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Aga super ze synek zadowolony. Przyjedzie pozytywnie naladowany i bedzie Wam opowiadal :-) :). Wspolczuje Ci, ze tyle lezysz i podziwiam Cie z calego serca. Juz z gorkici i Ciebie. Pamietam jak maz mi mowil "dasz rade 2 tyg.polezysz i wszystko wroci do normy". Niestety nie wrocilo, ale bede lezec, aby do czerwca wytrwac bo juz naprawde niewiele zostalo.
Figowa bedzie dobrze.
Wlasnie patrzylam na pogode i ma byc od wtorku cieplo. Oby, bo grilla na pewno zrobi maz. Musze sie go najesc przed porodem bo niestety po nie bedzie mi dane go jedc. Zostanie tylko zapach :frown:

Ale ja bym takiego grilla teraz zjadla. Pewnie bym mnie pozniej jelita i zgaga ukaraly ;-) po ppprzednim porodzie z lekkim lękiem zjadlam na pierwszym grilu kielbase i powiem wam,ze cora mi tak swietnie spala po moim mleku wtedy ;-) ale mieso bylo na prawde dobrej jakosci i nie spalone.
Aga, widze, ze wszystkie tu trzymalysmy kciuki za wycieczke Twojego syna. Chcialam Ci powiedziec,ze taki maly gentleman, ktory broni slabszych zasluguje na te chwile radosci. W dzisiejszych czasach taka postawa rzadko sie zdarza.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna daj znać po porodzie i życzę szybkiego rozwiązania [emoji3]

Aga synuś wróć to przywiezie dużo pozytywnej energii i radości to na pewno Ci się udzieli. Podziwiam Cię za to leżenie.

U mnie też dziś okropnie leje, pogoda koszmarna. Czekam chociaż na odrobinę słońca.

Inis a jak USG połówkowe?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki nic nie mówcie o grillu, ja chociaż chciałabym go czuć :) aż mi slinka cieknie. Ja mam noc nieprzespana bo mój dwulatek w nocy się obudził i nie chciał spać. Skakal po mnie, a jak już w końcu uznał to mój synulek w brzuszku zaczął skakać i nie mogłam usunąć... Czekamy na słoneczko oby szybko do nas zawitalo

Grill byłby super ale do grilla najlepsze jest piwo a tu psikus. Kurcze znów czeka mnie tak długi okres bez alkoholu czy mały się troszkę zlituje [emoji3] W ciąży z córcią i po nie piłam alkoholu 3,5 roku. Na szczęście teraz jest jakiś wybór piw bezalkoholowych bo 5 lat temu nie było prawie nic.

reklama
Też wszystko dobrze. Lekarz już wcześniej mówił, że facet ale dopiero teraz zobaczyłam siusiaka [emoji4]

To powiedz mi lepiej jakie imiona bierzecie pod uwagę, bo u nas to temat na czasie a pomysły coraz glupsze [emoji23]
Córka u Ciebie jak ma na imię? Bo ja też chcę dopasować, żeby były z "jednej bajki", a nie że córka będzie Weronika a syn Dżulian [emoji1] wiecie o co mi chodzi [emoji14]

Do góry