inis
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, wybaczcie że się nie odzywałam ale najpierw mąż wyjechał i zostałam sama z Małą a potem przez 2 dni trzymała mnie migrena. Czuje się zmęczona ciążą, życiem i kompletnie bez sił. Dopiero dziś zacznę nadrabiać zaległości, o ile czas pozwoli bo czekają na mnie 3 pralki prania.
Któraś z Was pytała chyba o wyprawkę więc otwarcie informuję, że nawet nie zaczęłam ;-) Myślę że w weekend zrobię listę co potrzebuje, bo część rzeczy chcę kupić używanych więc zacznę powoli przeglądać olx w poszukiwaniu okazji. Na razie kupiłam dla starszej córki pieluchy bambusowe oraz muślinowe na allegro i już wiem, że dla Żelka też zainwestuje w te konkretne. Jakość jest świetna, zwykła tetra się nie umywa nawet
Doczytałam na szybko - Justyna - kciuki!! Jesteśmy z Tobą
Któraś z Was pytała chyba o wyprawkę więc otwarcie informuję, że nawet nie zaczęłam ;-) Myślę że w weekend zrobię listę co potrzebuje, bo część rzeczy chcę kupić używanych więc zacznę powoli przeglądać olx w poszukiwaniu okazji. Na razie kupiłam dla starszej córki pieluchy bambusowe oraz muślinowe na allegro i już wiem, że dla Żelka też zainwestuje w te konkretne. Jakość jest świetna, zwykła tetra się nie umywa nawet
Doczytałam na szybko - Justyna - kciuki!! Jesteśmy z Tobą