reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Cześć dziewczyny, wybaczcie że się nie odzywałam ale najpierw mąż wyjechał i zostałam sama z Małą a potem przez 2 dni trzymała mnie migrena. Czuje się zmęczona ciążą, życiem i kompletnie bez sił. Dopiero dziś zacznę nadrabiać zaległości, o ile czas pozwoli bo czekają na mnie 3 pralki prania.

Któraś z Was pytała chyba o wyprawkę więc otwarcie informuję, że nawet nie zaczęłam ;-) Myślę że w weekend zrobię listę co potrzebuje, bo część rzeczy chcę kupić używanych więc zacznę powoli przeglądać olx w poszukiwaniu okazji. Na razie kupiłam dla starszej córki pieluchy bambusowe oraz muślinowe na allegro i już wiem, że dla Żelka też zainwestuje w te konkretne. Jakość jest świetna, zwykła tetra się nie umywa nawet :)

Doczytałam na szybko - Justyna - kciuki!! Jesteśmy z Tobą :)

reklama
Pogoda pod psem, leje i az 5st.ciepla. Chyva miesiące pogodxie się pomylily. Kolano mnie nawala od 3dni, boli mnie wszystko. Dzis 7 tydzień leżenia zaczynam i lada dzień 36tydz.mi wskoczy.
Wyspalam się i pewnie kimka będzie grana w ciągu dnia bo co tu robić? Kończę czytać ostatnią książkę i trzeba będzie nowej szukać.
Ja w ten weekend zamykam torbę do szpitala, ufff.

AgaBabajaga jak synek na wycieczce?

Miłego dnia

Justyna 33.84
U mnie strasznie leje deszcz, odkąd sie obudziłam. Ja się niestety nie wyspałam, już nie pamietam udanej nocy, w dzień tez nie umiem za bardzo spać, czasem mi się uda ale to raczej wyjątkowo ;)
Ja leze od początku ciazy praktycznie. Początkowo bardzo dużo leżałam ale wychodzilam jeszcze z domu np po młodego do szkoły.
Od połowy stycznia już tylko leze, czyli już jakies 3,5 miesiąca. Mam naprawdę dość, a jeszcze przede mna leżenie w szpitalu :(

Młody dziś wieczorem wraca. Nie rozmawiałam z nim ale z relacji od pań wyglada na to, ze jest naprawdę super, dzieciaki szczęśliwe i nie chcą wracać :)
I nie panie nie maja z nimi żadnych problemów, grzeczni są :szok:

Słabo wyglada perspektywa majówki z taka pogoda...ja to i tak w domu ale młody mógłby gdzies wyjść, a tak to co najwyżej kino czy basen...

Kindziorek,
Ja wzrokiem zabijam jak mi ktoś tak mówi:wściekła/y:
Pogoda bardzo wpływa mi na psyche, słońce nawet tylko widziane przez okno, od razu poprawia mi humor.
No i ze względu na syna tez wole jak nie pada. Mój mlody nie umie zbyt długo w domu siedzieć, zaraz biega i szaleje z psem, skacze mi po meblach i świruje, straszny hałas robi, a ja wtedy mam się ochotę zasztyletować widelcem;)

reklama
Do góry