Ziemniaczek
Fanka BB :)
Cześć wam dziewczyny
Zurawinka
Biedna współczuję ci tych przeżyć bo sama to przeszłam ból jak cholera dzięki bogu już mam to za sobą.
U mnie nitka była za krótka i ja szukali gdyby nie to to byłoby bez bólu.
Ja tez miałam wszystkie wzierniki świata od tych najmniejszych do największych jak u krowy eh szkoda gadać.
G
DORDAW
Dobry pomysł z tym nowym wątkiem np forum listopadowych bobaskow.
Ja mam w piątek ostatni zastrzyk x żelaza wreszcie wyglądam jak człowiek i nie jestem blada za miesiąc morfologia i jak będzie jeszcze zła to tabletki.
Dziewczyny jak ja się cieszę że mam wszystko za sobą.
Nie wyobrażam sobie przejść jeszcze raz wszystko od nowa nie wiem czy bym przeżyła.
Trzymam kciuki za wszystkie z brzuszkami obydwie urodziły w terminie.
No i czekam na nowy wątek bo napewno się przyda póki co jeszcze nie ma to korzystam z forum na Fb
Zurawinka
Biedna współczuję ci tych przeżyć bo sama to przeszłam ból jak cholera dzięki bogu już mam to za sobą.
U mnie nitka była za krótka i ja szukali gdyby nie to to byłoby bez bólu.
Ja tez miałam wszystkie wzierniki świata od tych najmniejszych do największych jak u krowy eh szkoda gadać.
G
DORDAW
Dobry pomysł z tym nowym wątkiem np forum listopadowych bobaskow.
Ja mam w piątek ostatni zastrzyk x żelaza wreszcie wyglądam jak człowiek i nie jestem blada za miesiąc morfologia i jak będzie jeszcze zła to tabletki.
Dziewczyny jak ja się cieszę że mam wszystko za sobą.
Nie wyobrażam sobie przejść jeszcze raz wszystko od nowa nie wiem czy bym przeżyła.
Trzymam kciuki za wszystkie z brzuszkami obydwie urodziły w terminie.
No i czekam na nowy wątek bo napewno się przyda póki co jeszcze nie ma to korzystam z forum na Fb