reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

czy chodzi Ci o cwiczenie podnoszenia glowki lezac na brzuszku? jesli tak to mysle ze to normalne , moje maluchy robia wtedy "foczke":-)

co moze byc przyczyna mocno czerwonych polikow moich maluchow? przegrzane nie sa, goraczki nie maja, Alicja ma troszke wysuszona skore ale ja kilka razy dzinnie smaruje kremem

reklama
u nas Szymek robi foczkę - główka w górze, nogi w górze ... trochę za wcześnie na takie numery więc nogi mu przytrzymuję

Arek ma na cos alergie teraz jest wylacznie na pepti , nie je sloiczkow:-( bo lekarz kazal odstawic, ja mu zejdzie plamki na ciele to zaczynamy od nowa wprowadzac sloiczki, natomiast Alicja raczej nie ma na nic alergii przynajmniej 0 objawow , pozdrawiam

Wlasnie u mnie NAtalka tez ma plamki, a Nadusia nie, zrobie to samo, tylko bedzie trudno, bo uwielbia te warzywka ...

Polecam krem OIlatum, najlepszy na najbardziej wysuszona skore

uzywam oilatum krem, kapiemy w oilatum soft u nas sie tak srednio sprawdza, ale kazda skora jest inna

moje baczki tez lubia obiadki i deserki, w chwili kiedy Alicja wcina sloiczki to daję Arkowi 30ml mleka i straram sie robic tak zeby sie nie wpatrywal w siostre bo mam wyrzuty sumienia:)

Dziewczyny,tak was czytam i czaytam i...powiem Wam,ze na problemy ze skórą rewelacyjnie sprawdza sie sposób stary jak świat: kapiele w mace ziemniaczanej. Robi się taki kisiel a potem sru do wanienki z wodą...O! REWELACJA!! skórka jak nowa!

u mnie chłopakom na twarzy robią się plamki a na nich łuszczy im się skóra, smaruję im buziaki oliwka i schodzi...
W piątek idziemy na morfologię bleee...
a dziś byłam z Laura u lekarza..i jestem cała w siniakach...za nic nie chciała dać dotknąć stłuczonej nogi, potem zaczęło się badanie odbytu ale niby jest ok,lekko zaczerwieniony...dostała lek na uspokojenie i nawet bez problemu kupkę zrobiła..moja panikara...
:-)

reklama
czy chodzi Ci o cwiczenie podnoszenia glowki lezac na brzuszku? jesli tak to mysle ze to normalne , moje maluchy robia wtedy "foczke":-)

Dokładnie, dobrze okreslone foczka :):):)

Ja tez uzywan Oliatum (do kapieli + krem ), moim po Johnson skóra się bardzo wysłuszyła - masakra . Teraz jest lepiej, ale chyba spróbuje sposób z maką ;)

Natt - podaj proporcje , ile maki powinno się dodac ???

Tossa - do jakiego wieku powinno sie przytrzymywac nóżki , czy to o czymś swiadczy ???

Do góry