Kurde pisze juz 3 post i ciągle blad. Zwariuje.
Na bol brzuszka Antek dostaje colinox. Chyba jest dobry, bo nie napina się juz tyle podczas jedzenia. I kupki robi codziennie. I nie są maziowate i zielone tylko papkowate i smierdzace
Co do odnowienia chrzcin- nie slyszalam nic o tym. Zrobimy tylko uroczysty obiad dla rodziny i tyle.
Anulfka- jedna perelka będziesz mieć
super. Gratuluje
Po blizniakach to taka jedna mala osobka Ci różnicy nie zrobi. Będziesz wprawiona w bojach
Milla- ja tez zakonczylam karmienie ale ze wzgledu na brak pokarmu niestety. Źle się z tym czuje :/
U mnie tez Antek probowal ciągnąć cyca tam gdzie on chce bo przecież przy butelce tak można to czemu tu nie
Emilek- życie juz na starcie mnie dobilo. Najpierw wielkie szczęście - 2 bąbelki na raz, a później jednego musialam pożegnać. Masakra. Ciągle mi się to po nocach śni.
Np dziś w nocy mialam sen. Snilo mi się ze lezalam z Franiem w szpitalu. Lekarze mi powiedzieli ze jeśli maly przestanie goraczkowac to mam się zglosic do pokoju lekarskiego. No i przestal goraczkowac wiec myslakam ze juz jest zdrowy. A lekarz do mnie ze proszę go odnieść do lozeczka i się z nim pożegnać. I ze jak wrócę do domu to mam organizować pogrzeb. Ja powiedzialam ze nie oddam im dziecka, ze on żyje i będzie zyl. A lekarz ze to kwestia godziny i będzie zgon. Masakra. Przebudzilam się cala mokra
Nie wiem co ten sen mial oznaczać ale pójdę dziś na cmentarz do Frania.
Julianna- piękne masz córeczki
chyba są starsze od Antka
tak to bym mu jedna zarezerwowala
haha
Adb- ja tez podaje bebilon comfort. Może i zasluga tego mleka ze brzuszki mniej bola.
Dzięki za wytlumaczenie " sniezynek"
ciemna jestem w tych sprawach.