reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Kochane ! dla Was i Waszych Maluszkow :-)
Zdrowych, Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia,serdecznych spotkań
rodzinnych,
serdecznych objęć, pocałunków,
szczęśliwych wspomnień,
aby Święta były właśnie tym,
czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy,
światłem w mroku... Zycza Justyna, Nadia i Natalia

Ostatnia edycja:
Dziewczynki..
ledwo żyję... jestem mocno przeziębiona,chłopcy i Laura również....noce zarwane z powodu kolek,zaparć :-( i Laury kaszlącej napotęgę...
w domu też nie wesoło..
dziś byłam na morfologi z Kornelkiem..
mam pytanko czy byłyście prywatnie u ortopedy ??

Ojoj Paula to przykro...w takim razie duzo zdrówka dla Was.
Paula,a tak prywatnie zapytam: waga doszła? wszystko ok?

A co do ortopedy,to my byliśmy państwowo w szpitalu dziecięcym w Warszawie. Tam mieliśmy taką fajną ortopedę,na którą trafiliśmy jeszcze przy Natalii,no i jakoś teraz tez do niej się zapisaliśmy. Terminy były do wyboru do koloru,wiec nie było kłopotu. Gdyby nie było terminów to pewnie bym poszła prywatnie bo ta pierwsza wizyta i usg musi się odbyc jak najszybciej.

Buźki dziewczynk,mam nadzieję,ze miło spedziłyście świąteczny czas:)

dziewczyny czy jest możliwe żeby maluchy już nie najadały się mlekiem dla wcześniaków ??? żeby się najadły i zasnęły to muszę im robić co najmniej po 100ml na jedno karmienie a z tego co wiem to na ich wagę powinny jeść 70-80ml!

reklama
dziewczyny czy jest możliwe żeby maluchy już nie najadały się mlekiem dla wcześniaków ??? żeby się najadły i zasnęły to muszę im robić co najmniej po 100ml na jedno karmienie a z tego co wiem to na ich wagę powinny jeść 70-80ml!

Tossa a ile waża Twoje maluszki. my karmilismy bebilon nenatal premium do wagi ok 3300, troche za dlugo ale nikt nie powiedzial kiedy zmienic mleko. a mleka dawalismy tyle ile chcialy, mysle ze jesli im nie wystarcza 70-80 ml to rob im wiecej, kazde dziecko ma inne potrzeby a te 70-80 ml to tylko szacunkowe ilosci pokarmu

Do góry