reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Tossa- ja jestem obsikiwana prawie co wieczór..ostatnio mój Mąż przewijał Ksawka a ja siedziałam na łózku i taki strumień poszedł że mi na włosy poleciało...

Dziewczyny:-) nareszcie mam Kornela w domku ...ale jestem happy :-))))))) nareszcie!!!!!!!

reklama
Tossa moja Zosia jak miala 3 tyg to mnie obsrukala ale nie tylko mnie.Moja mama przebierala ja na przewijaku.Obok przewijaka rownolegle stal fotel na fotelu ja, lawa i na niej laptop, fotel i sciana.Dziewczyna miala wystrzal taki ze obsrukala mnie, laptopa, fotel i sciane :-D Rodzina miala ubaw caly wieczor a ja troche mniejszy :-D

dziewczyny,rtrochę mi z tym zeszło ale wyslalam zaproszenia na zamkniety wątek zdjeicowy:) Zapraszmy z maluszkami. Na razie udało mi się dotrzeć do 80 str ( w tył) jak toś pominięty to poprosze o wiadomosć:)

Dziewczyny ostatnio któraś pisała ze ma problem z zapaszkiem główek dzieciaczków,ze się przetłuszczają...my 3 dni temu zakupiliśmy szampon z nivea "Delikatny szampon odżywczy z proteinami jedwabiu" jest w przezroczystej butelce bursztynowej- ODRADZAM.Chłopcom nic sie takiego nie porobiło ale po umyciu główki sa tłuste,włoski przetłuszczone.Wróciliśmy do nivea 2w1 szampon i płyn do kąpieli(używamy go od 5 miesięcy jako płynu do kąpieli) z ekstraktem z rumianku,mieliśmy go tez z lipą i zaczęliś,my używac jako szampon-rewelacja.GŁówki ślicznie pachną,włoski nie sa przetłuszczone,niepotrzebnie "zaszalałam" z nowym szamponem.

Jednak im mniej kosmetyków dla dzieciaczków tym lepiej

Mamuśki-Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,w rodzinnej ciepłej atmosferze,żeby te nasze dzieciaczki były zawsze pogodne i zdrowe a dla nas dużo dużo cieprliwości,a nadchodzący Nowy Rok przyniosł jeszcze lepsze jutro:-)

Dziewczyny, u Nas dziś był dzień męski tzn. chłopcy zostali sami prawie na cały dzień:) tzn. Kacper, Filip i Tata:p
Myślałam ze telefon będzie się urywał a tu niespodzianka, zdali egzamin celująco:) tylko ja cały czas myślałam co tam u Nich:p, ale dzień był fajny polecam takie wyjścia na 9h:D

reklama
Dziewczyny, u Nas dziś był dzień męski tzn. chłopcy zostali sami prawie na cały dzień:) tzn. Kacper, Filip i Tata:p
Myślałam ze telefon będzie się urywał a tu niespodzianka, zdali egzamin celująco:) tylko ja cały czas myślałam co tam u Nich:p, ale dzień był fajny polecam takie wyjścia na 9h:D

pewnie stąd ta zmiana fryzury? Bardzo ci do twarzy Renia

Do góry