reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Mama gratulacje i tez trzymam mocno kciuki za srodowe badanie:-) jak dla mnie jestes wielka ze chcesz jeszcze kolejnego babla wychowac albo i dwa:-)czekamy na info jak tatus zareagowal

U nas masakra chorobowa,zapalenie pluc,oskrzeli cala trojka po kolei i juz nie mam sil bo trwa to prawie miesiac,dobrze ze jest emek bo bym chyba juz dawno zwariowala.czy te chorobska sie kiedys skoncza...
Bedziemy tez chodzic na cwiczenia ogolno rozwojowe z bablami bo troche sa do tylu,do raczkowania sie nie zabieraja,unosza sie wysoko na rekach i tyle,lena juz siedzi sama ale jeszcze niestabilnie a wojtek buja sie na siedzaco i przewraca. Wiem ze kazde dziecko rozwija sie swoim tempem ale jak piszecie bibiana i multimama ze wasze juz smigaja i wstaja to czekam kiedy tak u nas bedzie.
Jak przeczytalam historie fusun to tez ryczalam jakie to zycie jest okrutne i potem w brode sobie plulam ze tez czasem mam ochote wystawic za drzwi cala moja trojce i uciekac gdzie pieprze rosnie...
Lilonka wszystkiego najlepszego dla kluskozaurow oby zdrowo rosly i zdrowo sie chowaly i w zlobku dzielne byly.:-):-):-)
Ja od 1 czerwca wracam do pracy i nie wiem kiedy to zlecialo

Ostatnia edycja:
reklama
polka6 moje robaki to są trochę dziwne bo od dawna raczkują,wstają ale np Dawid nie siedzi,jak go chcę posadzić to się denerwuje i robi się sztywny jak deska i nie da rady.On by całymi dniami raczkował i tyle.Wstaną przy czymś ale nie chodzą na boki i lecą jak długie.Jak nasze dzieciaki uznają,że to już to same zaczną i siadać,wstawać,raczkować,wszystko samo przyjdzie:-)A i znalazłam u Mai górne jedynki ale jeszcze nie przebite:-)

polka :-) dużo zdrówka dla dzieciaczków, a dla Ciebie cierpliwości ;-) na pewno niedługo zaczną raczkować :tak:

nasze muminki bardzo lubią być na podłodze i przemieszczają się na niej z jednego końca pokoju w drugi, ale najchętniej to znajdują miejsca trudno dostępne, np pod łóżeczka, które pozasłaniałam, a jedno które tak trochę zasłoniłam, bo stwierdziłam,że nie no - tam przecież się nie doczołga - to właśnie tam znalazłam synka. Robią to tak śmiesznie, bo tak jakby się bujają - są na brzuszku, machają nóżkami, co bardzo śmiesznie wygląda ( myślę że to wspaniały widok na poprawienie każdego złego humoru ) a potem myk na bok, czasem aż na plecy i szybko z powrotem na brzuszek. Mały w ogóle uwielbia machać nóżkami, jak się go trzyma na rękach plecami do siebie to wygląda jakby tańczył :-D ... a teraz mam chwilę "spokoju" - włączyłam w tv bajkę o delfinku, i się im podoba :-)

Mama super!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!! Oj ja też bym chciała :tak: na pewno wszystko będzie dobrze!

Polka dużo zdrówka dla dzieci! Nie przejmuj się tak bardzo, mój Dominik też jeszcze sam nie siedzi,, wstaje ale tylko od podłogi w takim odwróconym V Tomuś wstaje ale tylko na kolanka, próbuje dalej ale nie umie, też czasem patrzę na stare filmiki Filipka i widzę, że moi bardzo do tyłu ale uwierz, że przy blixniakach to plus :-D

Polka jeszcze zatesknisz do czasów jak dzieci się nie przemieszczaly:-)wiec ciesz sie moi jak ruszyli to teraz Olek wspina sie na krzeselko podciaga i dynda przy lozeczku moj ucieszyl sie mial dzis ciezki dzien w pracy to zmeczony ale juz zaczyna przezywac jak to chlop boi sie ze scenariusz sie powtorzy ale tlumacze mu ze chyba juz gozej nie bedzie:-)

reklama
Mama - super - gratulujemy :-) i trzymamy kciuki za dobre wieści.
Ja Cię podziwiam - na mnie bliźniaki zadziałały antykoncepcyjnie :-) z resztą zawsze chciałam dwójkę maluchów - chłopca i dziewczynkę - tylko niekoniecznie myślałam o tym żeby byli w jednym rzucie ;-)
Bibiana - u nas Zuźka była taka maruda jak Maciek jej zabawki zabierał, a w żłobku radzi sobie dużo lepiej :-) No właśnie - czas się zbierać :-)
Miłego dnia dziewczyny :-)

Do góry