reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

U mnie tez się pytali kto jest w ciazy a później czy to moje dzieci tylko mi zepsuł niespodziankę mojej siostry chłopak bo nnapisał komentarz ze jajko z dwiema niespodziankami my jz powylaczalismy tel ale miałam z 40 nie odebranych połączeń ciekawe ze z niektórymi znajomymi to się z Rok nie widziałam dużo osób miało mi zazle ze się nie chwalilam ze niby ukrywalam ja większość ciąży przelezalam to miałam w nosie żeby obwieszcza wszem i wobec zresztą byłam w liuchej formie i juz ostatnia rzeczą były tłumy odwiedzających kto miał wiedzieć to wiedział i juz

reklama
Mama mamy takie samo podejście do tych spraw.U mnie jeszcze było tak,że jak mnie tu widzieli znajomi to oczywiście gratulowali a zaraz potem przeżywali,że tak strasznie ciężko mi będzie z trzema małymi dzieciakami,że jak ja sobie dam rade u w ogóle tragedia.Każdy tylko czeka aż nam się noga podwinie.W Polsce nasi wydawałoby się "dobrzy"znajomi na wieść,że jestem w ciąży z pierwszym synkiem powiedzieli"o to teraz już wam nie będzie tak szybko szła budowa domu bo dziecko was spowolni".nie pomyśleli tylko o tym,że to nie Polska i tutaj nas stać na dziecko i budowę jednocześnie.Ci ludzie są tacy zawistni

A juz najbardziej draznily mnie teksty co pewnie wpadka nosz kuswa co ja mam 16 lat a to juz szczególnie rodzina po co ci te dzieci zwariowalas urobisz się po same pachy i dlatego jakby co milcze jak zaklęta juz się nasluchalam wystarczy mi

O tak!Pomimo tego,że otwarcie mówiłam zaraz po porodzie,że już planujemy kolejne dziecko to wszyscy i tak byli przekonani,że to była wpadka bo kto normalny ma świadomie dzieci w tak małych odstępach czasy.

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

Dziewczyny to ja tak jak i Wy też nikomu o ciąży nie mówiłam, a zdjęcie na fb dałam jak chłopcy mieli miesiąc i zaczęły się wiadomości :p i tez nie raz słyszę, że ja głupia bo chce jeszcze dziecko, że po co, że nie te czasy, nosz kurde to moja sprawa a nie ich nikt za mnie dzieci nie wychowa i nikt mi na nie płacic nie będzie więc co ich to obchodzi? Ja mam 4 rodzeństwa i wiem jakie jest fajne dziecuństwo jak się ma z kim bawić, póxniej pogadać, a teraz spotkać....chce żeby moi chłopcy mieli jeszcze rodzeństwo, żeby nie byli tylko sami gdy nas kiedyś zabraknie.

Mama trzymam kciuki za pozytywny test!

Dziewczyny czy któraś z was miała odklejające się łożysko w ciąży? moja sis jest w ciąży 12tc i kilka dni temu trafiła do szpitala bo miała plamienia i lekarze nic nie stwierdzili, a dzis okazało się, że łożysko się odkleja....czytam na necie ale scenariusze tragiczne...

Który to może być tydzień,jak podejrzewasz?wspaniałe uczucie zobaczyć dwie kreseczki albo plusik:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk

reklama
Do góry