reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

dziewczyny a wracajac do kwestii mat to ile czasu są w stanie Wasze maluchy się na nich bawić? u nas to jak na razie ok 30min i są zmęczeni marudni może z wiekiem to się wydłuży?
a i pytanie o przewracanie się z brzucha na plecy i odwrotnie kiedy powinni zacząć?u nas jak na razie jest z brzucha na plecy

reklama
dziewczyny a wracajac do kwestii mat to ile czasu są w stanie Wasze maluchy się na nich bawić? u nas to jak na razie ok 30min i są zmęczeni marudni może z wiekiem to się wydłuży?
a i pytanie o przewracanie się z brzucha na plecy i odwrotnie kiedy powinni zacząć?u nas jak na razie jest z brzucha na plecy

u nas na macie gora 10 minut potem brak zainteresowanie. u mnie obie sie potrafia przewrocic z pleckow na bok i z brzuszka na bok , nic wiec wiecej ale pomiedzy nami a Wami duza roznica wiec chyba nie ma co porownywac ;)

a u Nas zainteresowanie różne, jeden ok 30 minut i potrzebuje zmiany a drugi to nawet godzinę przeleży i patrzy z zainteresowaniem. a przekręcanie, to zdarza im się przekręcić z brzucha na plecki:)

Ja z mam tak samo jesli chodzi o jedzenie . Identiko hihih
My mamy jedną matę Bright Starts o taką
Mata Bright Starts + Gratis Ogniwa Fisher Price (1959811337) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem z niej zadowolona, drugiej nie planuję kupować, a chłopców kładę z dwóch stron:)
Zobacz załącznik 412408Zobacz załącznik 412409

Co do jedzenia to w ciągu dnia zawyczaj jedzą co 3 godziny ale zdarza się że śpia to i 4-5 nie jedzą, a w nocy ostatni posiłek 20-21 i pobudka ok 3.00 i potem juz co 3 godz.

Reniag i Milenko ja mam podobnie , u mnie bardzo duzo pomaga mi moja córcia Julenka ostatnio nawet dała mi się wyspac ja spałam z Rozalka a ona 1,5 g zajęła się Roksanką . Ma dopiero 8LAT ALE JEST KOCHANA SIOSTRA I TO MOJA NAJLRPSZA zabawka dla dziewczynek. A jak tam z rozmową moje gadaja jak najete a smieją się cały czas . Sama słodycz hihihi. Och jak ja je kocham.

Reniag i Milenko ja mam podobnie , u mnie bardzo duzo pomaga mi moja córcia Julenka ostatnio nawet dała mi się wyspac ja spałam z Rozalka a ona 1,5 g zajęła się Roksanką . Ma dopiero 8LAT ALE JEST KOCHANA SIOSTRA I TO MOJA NAJLRPSZA zabawka dla dziewczynek. A jak tam z rozmową moje gadaja jak najete a smieją się cały czas . Sama słodycz hihihi. Och jak ja je kocham.

Ale masz fajnie, widac,ze z Julki zuch dziewczyna jest. ja tez uwielbiam te usmiechy- bezcenne, warto bylo przechodzic te wszystkie bole i cierpienia w ciazy.
Ewus wrzuc fotki Twoich Laleczek z chrztu , jestem ciekawa jak wygladaly w tych przeslicznych sukieneczkach ;)

WIESZ CO mILENKO CZEKAM NA ZDJĘCIA BO SZWAGIER ROBIŁ I JESZCZE NIE MAM. MAZ nie brał swojego aparatu , ale jak tylko bede miała to wrzuce. A ty już po chrzinkach ?
Ale masz fajnie, widac,ze z Julki zuch dziewczyna jest. ja tez uwielbiam te usmiechy- bezcenne, warto bylo przechodzic te wszystkie bole i cierpienia w ciazy.
Ewus wrzuc fotki Twoich Laleczek z chrztu , jestem ciekawa jak wygladaly w tych przeslicznych sukieneczkach ;)

nie my chcemy robic jakos przed Wielkanoca, tu w kosiciolach jest tak ze robia chrciny np raz na 3 miesiace wiec wszystko zalezy jaka bedzie data, ale chyba kolo marca gdzies...

reklama
A co do Julki to normalnie jestem z niej tak zadowolona , pomaga mi we wszystkim (jak narazie). Pomoc super polecam wszystkim .Hihihi. My Milenko to już mamy trzy pannice .:-)

Do góry