reklama
mati - zdrówka dla Milenki, to juz którys raz, tak nagle. Musicie chyba zacząć Małą diagnozować szerzej w kierunku astmy lub jakies innej choroby ukł. oddechowego. Nawet sobie nie wyobrażam jak musisz się teraz czuć. Dzielna bądź!
lilonka
Smerfikowa mama
http://natemat.pl/69405,rodzice-uwaga-dwie-szczepionki-wycofane-z-obrotu-mogly-trafic-do-waszych-dzieci-euvax-b-i-tripacel
Moje Smerfy dostały ten Tripacel jestem przerażona a jutro mam kolejne szczepienie
Mati - duużo zdrówka dla Milenki. Bidulinka malutka.
pikka
Fanka BB :)
dziewczyny ja tylko chciałam się pochwalic ;-)
[h=5]Rok temu o 7:05 rozpoczął się nasz prywatny armagedon Trwa nieprzerwanie do dzisiaj w postaci dźwięków i krzyków w systemie stereo, bicia się, wyrywania sobie zabawek, jedzenia, mamy i wszystkiego co możliwe,nieprzespanej żadnej nocy, ogromu pracy, zmęczenia, braku wolnego czasu i frustracji sięgających zenitu.... Armagedon biega uroczo za sobą, nie odstępując ani na krok, plując na siebie i pękając ze śmiechu.
I wciąż zako****emy się się w tej bandzie od nowa i mocniej
uffff..... przetrwaliśmy !!!!!!
czekałam na tą chwilę od roku i co teraz... ? [/h]
[h=5]Rok temu o 7:05 rozpoczął się nasz prywatny armagedon Trwa nieprzerwanie do dzisiaj w postaci dźwięków i krzyków w systemie stereo, bicia się, wyrywania sobie zabawek, jedzenia, mamy i wszystkiego co możliwe,nieprzespanej żadnej nocy, ogromu pracy, zmęczenia, braku wolnego czasu i frustracji sięgających zenitu.... Armagedon biega uroczo za sobą, nie odstępując ani na krok, plując na siebie i pękając ze śmiechu.
I wciąż zako****emy się się w tej bandzie od nowa i mocniej
uffff..... przetrwaliśmy !!!!!!
czekałam na tą chwilę od roku i co teraz... ? [/h]
AnulaD34
Fanka BB :)
Witajcie pikka trudno powiedzieć jak dalej będzie ja czekam na 2 roczek a najlepiej 3 i wypuszczam szarańczę do przedszkola trzeba jakoś będzie przetrwać jest ciężko ale z czasem mówią że będzie coraz lepiej musimy w to wierzyć pozdrawiam.
reklama