Zabolek- to co miały musiałam wymienić bo im na giry nie umiałam zapiąć....Dla Kacperka nic nie dostałam, dla Amelii mam, ale tamte jak tak w sklepie zajrzałam to rzeczywiście wąskie....
Niuleczka- zestawik śliczny
, a ja mam nadzieję,że moim się nie odwidzi....póki co to do tej pory budziły się tylko na jedzenie a teraz śpią nonstop.....koleżanki mała też odlot...w maju będzie roczek, obudzi się o 2-3 w nocy i koniec spania...
Moich dzieci hity:
Mini Disco - Kaczuszki - YouTube
Piosenki dla dzieci. Krasnoludki. Lulek.tv - YouTube jak to odpalę to chwila luzu....a Kacper dodatkowo uwielbia oglądać fakty
Boziu co z niego wyrośnie....
My po wizycie i jestem super uspokojona i happy....mały nie dość,że mu policzyła wiek korygowany czyli nie 4.5 a 3.5msc to stwierdziła,że wiele rzeczy robi jak 6-miesięczne dziecko:-) czyli jest bardzo silny:-), ma małą asymetrię, ale pokazała jak nosić. Matka nie dość,że uspokojona to jeszcze dumna jak paw a raczej dwa pawie wyszła
:-) po drodze jeszcze zakupy- mamusia kupiła sobie bluzeczkę w tkmaxx i po powrocie do domu kolejna niespodzianka: mały zaczął się turlać
to nie pytajcie co stało się z dumą matki:-) i niech ta nasza pediatra od szczepień spróbuje się go jeszcze uczepić!!!!!