Czesc dziewcyny. A u mnie sielanka. Az wsyd pisac , puki co dziewczynki sa rewelacyjne , radosne i usmiechniete . Na rekach nie nosze a one jakosc tez nie lubią , całe sa love mi jak leza i sie do nich gada . Mam nadzieję , ze tak zostanie hihihi. A nocki rózne pierwsze spanie mają około 6-7 godzin a potem co 3 godzinki . Jak spia ze mną to sa spokojniejsze a jak w łóżeczku to troche gorzej.
Teraz szykujemy sie do chrzcin za tydzien . Własnie kupiłam sukieneczki potem bede chciała sprzedac po świetach w grudniu rozmiar 62 moze ktos bedzie chciał.
Maga30 ja mam tak samo ze spaniem , mam nadzieje ze wytrwam tak i nie bede musiała kołysac.
a to moje pociechy z dzisiejszej sesii hihih
a CO DO USMIECHÓW TO MOJE smieja sie cały czas. A ty kochana Milenko sie nie martw , ja tez z bioderkami ide do kontroli a tydzien bo rozalcia cos tam miała a sczepienia mam 2 grudnia po 3 sczepionki kazda masakra.
Teraz szykujemy sie do chrzcin za tydzien . Własnie kupiłam sukieneczki potem bede chciała sprzedac po świetach w grudniu rozmiar 62 moze ktos bedzie chciał.
Maga30 ja mam tak samo ze spaniem , mam nadzieje ze wytrwam tak i nie bede musiała kołysac.
a to moje pociechy z dzisiejszej sesii hihih
a CO DO USMIECHÓW TO MOJE smieja sie cały czas. A ty kochana Milenko sie nie martw , ja tez z bioderkami ide do kontroli a tydzien bo rozalcia cos tam miała a sczepienia mam 2 grudnia po 3 sczepionki kazda masakra.
Ostatnio edytowane przez moderatora: