reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Bardzo Ci dziękuje, w takim razie przynajmniej na te chwile to nie kolka, bardziej podejzewam problemy z kupą:baffled:i nie bardzo wiem zresztą jak im pomóc:-(

reklama
hello mamuśki...a ja cały dzień dzisiaj u teściów z maluchami...a wieczorem przyjechała do mnie mama na noc...żebym mogła się raz wyspać..aahhh...właśnie robi mi kolację...fajnie się poczuć dzieckiem....

u nas bez zmian....brak kup i kolki...ahhh wykończy mnie to...ale cóż muszę przetrwać....przez te ciągłe płacze Jasia nie mam czasu nawet się spokojnie...wyy......ć....dużo ułatwiła mi huśtawka....polecam wszystkim mamą....jedno wkładam do huśtawki drugie obrabiam i na odwrót...naprawdę super....warta każdej ceny!!!

juuuuuuuuuuuou huuuuuuuuuuuuuu, wszystkiego najslodziakowateg dla Juleczki i Jasia z okazji 2 miesięcy:-) milion calusow w male buziulki od bb-ciotki z nadwagą i cieniami pod oczami i kredytem na 30lat:-D
Oj Ania, Ty to sie masz...jak na moj gust to Twoj mąz niech juz zbiera kase na jakis gigant brylant albo przynajmniej spa na dzien matki, a tam spa, srał pies masaze na te nasze zwisy nie wiele juz pomoze wiec jestem za wielkim brylantem bo ręce mamy chude:))))))))))))
ale mnie banka grzeje od rana:sorry:
A'propos to po tej herbacie Humany, o ktorej gadalysmy cos tam w kupach sie nawet dzieje...

dzięki Karola....ja to bym poprosiła plastykę ud,brzucha i cycuchów :p na ten dzień matki....a i ogólną liposukcję....:)

no to dobrze że Humana działa...to teraz mogę kupić...jak wypróbowałaś:)

no to ja swojego musze wysłać do jakiejś drugiej roboty - bo w budżetówce to g...o zarobi ;-) no co najwyżej właśnie z g...a brylant może mi ukręcić bo w sanepidzie prac:-Duje

karola cieszę się że Cię mogłam rozbawić :-) ja to jeszcze bym dopisała chirurgię plastyczną twarzy ;-P
mamuśki czy miałyście pod koniec ciąży żylaki odbytu i czy potem te france zginęły ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry