Milena23uk
Fanka BB :)
hej rabbit- gdzies czytalam ze dzieciaki do 3 mca nie przyzwyczaja sie tak szybko do noszenia, wiec jeszcze jest szansa ze nie bedziesz musiala nosic przez caly czas. Jak tylko pozbedziecie sie kolek wtedy postaraj sie go oduczyc no chyba ze nie chcesz. Trzymam kciuki. A co do wprowadzania innych pokarmow to jestem w szoku ze tak wczesnie chce wprowadzic im inne jedzonko?Co lekarz to inna opinia, co ksiazka to tez.... Mi powiedzieli- czekaj do 6mca bo wtedy dzieciaki silniejsze i mniejsza szansa na zalapanie alergii na cos... posluchalam sie ich ale chcialabym juz cos innego wprowadzic. Nie moge doczekac sie umazanych marchewka buzi
:-)
![]()
Kasiu a Ty karmisz ty;ko piersia?? bo u nas tez kaza czekac do 6 m-ca ale w przypadku gdy karmisz tylko piersia. jak mieszanym pokarmem to mowia po 4 m-cu
Rabbit ale Jasko ladnie skubany przegonil Jule :O jestem w szoku. ladnie przybieraz,zeby jeszcze te kolki mu przeszly.
Ja nie wiem tu nie robia malym morfologi... jutro mamy wizyte kontrolna wiec podpytam, ale wiem ze w mleku MM jest bardzo duzo zelaza