reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Morgenrood - maluchy słodkie:) czekam aż moje będą mialy skończone 4miesiące:)

dziewczyny mam pytanie czy powinnam zgrać maluchy tj dżemki i sen o tej samej porze jak i jedzenie? bo jak na razie to jedzą w ciągu dnia jedzą razem ale w nocy to kto się obudzi ten dostanie....

co do snu czy to możliwe ze moje dzieciaki nie śpią w ciągu dnia????

dziewczyny w carefourze od dziś są pampki te białe rozmiar 1 i 2 za 39,89 , a jak ściągniecie sobie kupony na te pieluchy ze strony pampersa to 10% upustu jeszcze jest od 39,89
mąż właśnie wraca z carefoura - bo zrobił sobie misję pieluchy !
wydrukowaliśmy sobie po 2 kupony na rozmiar i bez problemu udało się kupić 2 paczki rozmiaru 1 i 2 paczki rozmiaru 2

tossa ty to jesteś mistrzyni promocji:-)

karola ja synchronizowałam dzieci w jedzeniu i spaniu i powiesz szczerze że nawet w nocy jak tylko jedno się budziło na jedzenie to ja budziłam też drugie żeby zjadło w tym samym czasie:-p Dzięki temu z czasem dziewczyny budziły się na jedzonko jak w zegarku. Jeżeli chodzi o spanie w dzień to moje na początku też spały po 20-30 min/dzień. Z czasem drzemka uległa wydłużeniu...życzę dużo cierpliwości:tak:

yenefer - przy bliźniakach to w nawyk wchodzi :-) ja szukam kuponów , mąż przegląda gazetki z promocjami i oblicza gdzie jest najtaniej i ile wychodzi za sztukę :-) jeszcze chwila a będziemy wiedzieć gdzie co najbardziej się opłaca kupić :-) np w rossmanie chyba opłaca się kupić mleko NAN 1 2x300g za 22 zł z groszami , a ostatnio był enfemil 2 w promocji :-)
w realu od dzisiaj jest promocja na pampersy te zielone od rozmiaru 2 wzwyż - jumbo pack za 89zł z groszami :-)

kolejny dzien za nami;-)tylko ta nocka;-):sorry2::sorry2::sorry2:hmmmm oby byla spokojna.
Z okiem Stasia jakby lepiej. Tylko to ich kwękanie nocne jest lipne bo w dzien to takie spokojne dzieciaczki.
Zycze spokojnej i przespanej nocy

reklama
Karola2112 robiłam dokładnie tak jak yen więc nie będę powtarzać.
Tossa poluj poluj przydadzą się zaoszczędzone pieniądze, bo kasy przy bliźniakach to idzie, że ho ho.
Milena trochę szybko zwłaszcza, że karmiłaś. A odciągasz jeszcze? Może warto umówić się na wizytę po skończonym krwawieniu?

Do góry