reklama
yenefer
Fanka BB :)
a co ty! Tyle fajnych chwil przed Wami! A ja bym chciała przystopować trochę czas, żeby dziewczynki jeszcze trochę były takimi bobo
)))
karola2112
dziewczyny kiedy zaczelyscie podawac kleiki?u nas lada chwila koniec 3 miesiąca i zaczęłam już dawać i kolki powróciły
Karola u nas kolki zaczęły się w 6tyg i zaczeły zanikać po 9tyg przy czym dziś mieliśmy po kleiku
be be be
Karola u nas kolki zaczęły się w 6tyg i zaczeły zanikać po 9tyg przy czym dziś mieliśmy po kleiku
KArola myjesz dokladnie rece i malym palcem bez paznokcia masujesz kasic oka ale tez wzdluz noska ale to masz potwierdzona niedroznosc? bo u nas Milence samo przeszlo nie masowawam nic a i mozesz kupic krople sulfacetamid na Milene zadzialaly,
yenefer
dziewczyny kiedy zaczelyscie podawac kleiki?u nas lada chwila koniec 3 miesiąca i zaczęłam już dawać i kolki powróciły![]()
Karola u nas kolki zaczęły się w 6tyg i zaczeły zanikać po 9tyg przy czym dziś mieliśmy po kleikube be be
ja zaczęłam dawać po skończonym 4 m-cu, a nie jak zaczęły 4ty miesiąc - nawet lekarka radziła że ponieważ urodziły się trochę wcześniej to żeby się wstrzymać i dawać nawet jak będą miały skończone 4,5 m-ca...
ropieje mu od niedawna, wiec nie wiem jaki jest powód, mam nadzieje ze obejdzie sie bez lekarzyKArola myjesz dokladnie rece i malym palcem bez paznokcia masujesz kasic oka ale tez wzdluz noska ale to masz potwierdzona niedroznosc? bo u nas Milence samo przeszlo nie masowawam nic a i mozesz kupic krople sulfacetamid na Milene zadzialaly,
yenefer
maluszkom często się zatykają kanaliki, zresztą sama widzisz ile mam daje rady bo prawie każda z nas miała ten problem. Czasami zwykłe przemywanie daje super efekty - pomasuj też codziennie - na pewno nie zaszkodzi.
Milena23uk
dziewczyny kiedy zaczelyscie podawac kleiki?u nas lada chwila koniec 3 miesiąca i zaczęłam już dawać i kolki powróciły![]()
Karola u nas kolki zaczęły się w 6tyg i zaczeły zanikać po 9tyg przy czym dziś mieliśmy po kleikube be be
karola kleik ryzowy dawalam Julce jak skonczyla 4 mies
reklama