reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
my stosowalismy viburcol u Frania, wtedy zreszta był dosteony bez recepty, pomagał ale Tran nie mial yakich typowych kolek, zazwyczj pomagała suszarka:-)
My juz po wizycie kontrolnej, dzieciaki od wtorku przybrały po 100g wiec pediatra powiedział ze superowo, w ogole sa tacy słodcy i jeszcze ten Franio ich całujacy ahhhh powiem Wam, za rodzina to fajna sprawa:happy::happy::happy:
:happy:

Ania, trzymam za Was kciuki

hejka dziewczyny.....a ja mam meksyk w domu....ahh na nic nie mam czasu....mój Jaś ciągle płacze po jedzenie...nic nie pomaga....wczoraj walczyłam od 15 do 23.....oczywiście jadł pomiędzy ale mało co spał...a jak spał to na rękach...jakaś tragedia...a przecież jeszcze jest Jula....już nie mam sił....
Byłam wczoraj z nimi u neurologa...tak żeby sprawdzić wszystkie odruchy i wogóle....i na szczęście wszystko jest ok...dzisiaj jade do mamy na weekend żeby mi troche pomogła...bo już chodzę jak leptyk...a oprócz tego psychicznie też ciężko...bo patrze jak synuś cierpi i nic nie mogę zrobić...aa ten krzyk...ahh aż coś w głowie się robi...mąż nie ma cierpliwości przez to się trochę sprzeczamy...Jula nie może zasypiać przy krzyku JAsia...totalny MEKSYK...mam nadzieję że to szybko minie...i że to są tylko kolki....aaa wczoraj lekarz przepisał mi jakieś czopki dla Jasia....takie homeopatyczne na kolki...niby powinny go trochę uspokoić...dzisiaj kupię i sprawdzę....:/

MILENA mierzyłam Julci głowę 38cm....

Buziaczki...i miłego i spokojnego weekendu!!!!

Aniu zycze zeby przeszlo Jaskowi szybko przeszlo ;( biedactwo ;(

kupilam supplies na opaski dla dziewuch i przez weekend zrobie, w pon wysle !! buziaki i milego weekendu u mamy :-)

dziewczyny podczytuję Was i z jednej strony mam dość brzucha i już bym eksmitowała lokatorów, ale po tym co piszecie to mam ochotę ich nie wypuszczać...bo normalnie zaczynam być za przeproszeniem usrana ze strachu :szok:

ale jaja, moje dzieci w dzien jedzą i spią i w zasadzie nawet nie kwękną.....a dzis w nocy wstawałam chyba 100 razy, na karmienia ok normalne a le w miedzy czasie jak nie jedno to drugie popłakiwało, kwękało i stękało dżizas laski, Wy tez tak miałyscie? chetnie zamienie noc z dniem:rofl2:

Aniu współczuję :/ wiem co przechodzisz, mam nadzieję, że Jasiowi szybko przejdzie.

A u Nas Debridat chyba zaczął pomagać:):-):-):-):-), chłopcy są spokojniejsi, a teraz smacznie śpią:) chwila dla mamy!!!!

Karola u mnie jak kwękają to na zmianę jeden skończy, drugi zacznie:)

Ostatnia edycja:
Milena gdzie kupujesz materialy do Headbands ? Ja szukam jednego sprzedawcy na ebayu gdzie moge kupic wiekszosc, ale chyba bedzie zbieranina... No chyba ze ty kupujesz w pasmanterii.Ja mam
Kurcze pasmanterie w miescie ale tam nic nie ma!

reklama
Milena gdzie kupujesz materialy do Headbands ? Ja szukam jednego sprzedawcy na ebayu gdzie moge kupic wiekszosc, ale chyba bedzie zbieranina... No chyba ze ty kupujesz w pasmanterii.Ja mam
Kurcze pasmanterie w miescie ale tam nic nie ma!
Kochana dodatki kupuje tu jl20080101 | eBayyle ze musissz sie liczyc z tym ze przesylka troche trwa bo to z hong kong idzie, ale ja za ta cene moge czekac dwa tyg...
a tasiemki to zbieranina, wpisuje na ebay elastic trim i szukam co lepsze. a robisz na glue gun czy bedziesz szyc??

Do góry