reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Bianka8 w moim przypadku niestety brzuch się nie wchlonął. Co do pępka nie pomogę bo mój nigdy nie wystawał. Ale brzuszek mam nadal i skóra na nim nie wygląda za ciekawie.
Nietupska to choroby się może wreszcie skończą. Jak byś wróciła do pracy to byś chciała siedzieć w domu, tak to zazwyczaj działa.
Kamiladon dojazdy są dla mnie najgorsze, koszmarna strata czasu.

reklama
No u mnie 24kwietnia dziewczynki będą mialy rok,powiedzcie kiedy to zlecialo??????jejku nie moge w to uwierzyć, u mnie nadal 4kg zostało,no i do brzucha płaskiego daleko, dzięki dziewczyny za wsparcie w trudnych sytuacjach,fajnie ze takie forum jest i inne doświadczone mamy mogą doradzić :) pozdrawiamy wszystkie mamuśki :)
1523215336-e79f4b7d2d4cac3e-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!

Mam do Was pytanie jako do doświadczonych już mam bliźniaków.
Szukam niani z kamerką dla bliźniaków. Tak, żeby wizja obejmowała 2 łóżeczka. Macie coś sprawdzonego? Pomóżcie :)

No u mnie 24kwietnia dziewczynki będą mialy rok,powiedzcie kiedy to zlecialo??????jejku nie moge w to uwierzyć, u mnie nadal 4kg zostało,no i do brzucha płaskiego daleko, dzięki dziewczyny za wsparcie w trudnych sytuacjach,fajnie ze takie forum jest i inne doświadczone mamy mogą doradzić :) pozdrawiamy wszystkie mamuśki :)
1523215336-e79f4b7d2d4cac3e-aaaaaa.jpeg

Sikorkaaa super dziewczyny! Do ciebie podobne jak trzy blizniaczki jestescie ;-) Stoja juz same? Potrafia wstac w lozeczku? Moje koncza rok 2 maja wiec podobna data:-)

Sikorkaaa super dziewczyny! Do ciebie podobne jak trzy blizniaczki jestescie ;-) Stoja juz same? Potrafia wstac w lozeczku? Moje koncza rok 2 maja wiec podobna data:-)
Tak stoją juz same w łóżeczka,przy meblach,za rączki juz chodzą,powoli zaczynaja się same puszczać,także niedługo zaczną same chodzić,a ty jak kochana dajesz sobie radę? Twoje tez juz rwą się do chodzenia?

Tak stoją juz same w łóżeczka,przy meblach,za rączki juz chodzą,powoli zaczynaja się same puszczać,także niedługo zaczną same chodzić,a ty jak kochana dajesz sobie radę? Twoje tez juz rwą się do chodzenia?

Moje poki co chodza z pomoca nasza,czyli je prowadzimy. Same jeszcze nie. A juz nie moge doczekac sie kiedy zaczna :-) Ogolnie to mam pomoc mamy od samego poczatku. Juz mialam kilka kryzysow i jakby nie ona to juz dawno bym sie chyba zalamala. U ciebie tez tak jest , ze dzieci zajmuja ci 100% czasu? Ja dopiero teraz mam chwile spokoju bo tyle co zasnely a tak to naokraglo razem. Niezly daja mi wycisk. Heheh

U mnie jest tak samo,tez mi mama pomaga,albo mąż jak nie jest w pracy,no lekko nie jest,tez czasem mam kryzys,no ale cóż jakoś musimy dac rade, najważniejsze,że,sa zdrowe,no moje też juz śpią,dopiero teraz chwila relaksu,twoje juz przesypiaja noce? Pokaż jakieś zdjęcie z małymi :) u Ciebie też jednojajowe czy dwujajowe?

U mnie tak samo jednojajowe. Nocy niestety jeszcze nie przesypiaja. Budza sie na karmienie 2 razy choc zdaza sie tez, ze jedza tylko raz. Ale juz nie co 3 godziny tylko tak co 4. Miedzy czasie czesto sie wierca, placza przez sen wiec nigdy niewiadomo czy noc bedzie spokojna czy nie. Twoje spia w jednym pokoju razem? Bo ja je rozdzielilam i tak jest o wiele latwiej bo sie nie budza nawzajem:-) zaraz wstawie jakies zdjecie o ile bede umiala:-)

No dziewczynki śpią z nami w pokoju,budzą się raz na jedzenie,pare razy zdarzylo im.się,ze przespaly do 5,6 rano,ale tak jak piszesz nigdy nie wiadomo jaka noc będzie,bo raz przespia,a następną noc budzą się co chwilę hehehe :) ile ząbków mają twoje szkraby?

reklama
Jedna ma 5 a druga 4 i z gory widac juz jak ida 2. Ogolnie to calkiem inaczej im wychodza. A u was? Probuje dodac zdjecie z tel to wyskakuje mi komunikat,ze za duzy plik. :no2:

Do góry