reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było. U mnie dziewczynki skonczyly 09.12 trzy miesiace i waza prawie 6 kg[emoji16]przybieraja pieknie,gaworza ale mimo wszystko wymagaja duzo uwagi. Nie moge odejsc na krok bo odrazu placz. Jesli mogepochwale sie zdjeciem moich pannic zrobione dzisiejszego poranka[emoji2]pozdrawiamy
1513366031-3c58d65579443c93-aaaaaa.jpeg

P.s. ciężko uwierzyć jak ten czas szybko leci

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było. U mnie dziewczynki skonczyly 09.12 trzy miesiace i waza prawie 6 kg[emoji16]przybieraja pieknie,gaworza ale mimo wszystko wymagaja duzo uwagi. Nie moge odejsc na krok bo odrazu placz. Jesli mogepochwale sie zdjeciem moich pannic zrobione dzisiejszego poranka[emoji2]pozdrawiamy

Cudne bobaski :))))

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kapinka,śliczne niunie,ladnie rosną :)

Kapinka śliczne są ☺. Sikorkaaa 8 miesięcy kiedy to zleciało. Moje za chwilkę 15 miesięcy a ja w marcu wracam do pracy.

Sikorkaaa teściowa rezygnuje z pracy i będzie się nimi zajmować. Dobrze ją znają i bardzo lubią. Mam nadzieję że jakoś da sobie z tymi moimi łobuzicami radę. Będę już wtedy miały półtora roku to już kumate w teori ☺. Żłobek brałam pod uwagę, ale do państwowego nie mam szans, a prywatne w okolicy 3000 za dwie. Cena kosmos więc dobrze że teściowa się zgodziła.

Hej dziewczyny. Zosia ok a u Tymka walczymy z zapaleniem spojowek więc noce dalej nie przespane. Ja do pracy wracam 1.03 ale narazie na pół etatu bo jesCze w wakacje czeka nas przeprowadzka na wieś, a zaraz zaczynamy remont domu.. także dzieje się :)
Moje lobuzy biegają, psocą i się biją.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my zabieramy chłopców ze żłobka i rezygnuję z pracy. Za dużo nas kosztuje nerwów te ich chorowanie no i oczywiście dzieci szkoda. Chorują dzieci, od nich zarażam się ja i babcie (teściowa ma 70 lat i gorzej to odchorowuje niż dzieci :(), masakra. Przeszliśmy kilka razy rotawirus, adenowierus, norowirus, zapalenie płuc, trzydniówka kilka razy, ciągle katar, przez ten rok Ignacy z 4 razy miał antybiotyk. Szkoda żłobka bo miejski i tani i opieka super, ale zdrowie ważniejsze.

Do góry