malinowa92
Fanka BB :)
To ja już nie wspomne kiedy i moje będą takie duże [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malinowa ty zamykaj do domu b siedzisz w tym szpitalu i się zamartwiasz. Siedzisz czytasz myślisz, nakrecasz się. A do około masz matki z dziećmi... Idź do domu zajmie się wyprawką. Jak się tak będziesz stresować to nie będzie służyć dzieciom ani laktacji... Wyluzuj i tak nie masz już wpływu na to co się stało... A dzieci potrzebują spokojnej mamy by się dobrze rozwijać. Będzie dobrze zobaczysz... 2kg to duże klocki dadzą radę.Tyle że kochana twoje 34 tydzień.. A u mnie 32+6 no 33 a oni na to też patrzą..
ale jak je przystawiam na chwile do piersi .. Boże jakie kochane mam ochotę od razu dwoje tulic a nie ze jedno przy mnie a 2 w wózku ehh... a Tak się balam czy pokocham dzieci, jak to jest .. juz wiem.. najcudowniejsze uczucie .. musze być dla nich silna..i wytrzymać w tym szpitalu jeszcze trochę.. noi modlić się za nie . Dziękuję wam za słowa otuchy;* ale pewnie nie raz jeszcze będę miała doła
Ale jak sama piszesz maluszki dużo nie potrzebują. Laktatorem zawsze ściągniesz mniej niż dziecko. Moje w pierwszym tygodniu dostawały po 20ml...A dziewczyny w szpitalu swoim ściągały nawet po 13 wszystko zależy od potrzeb dziecka...Juz wczoraj cały dzień były ze mna na SALI na nocke je wzięli i teraz czekam, aż znowu mi je dadzą
Muszę zapisywać ile jedzą i co ile.. ale malutko w porównaniu z tymi co urodziły się w terminie jak dziewczyny mówią że po 80 ml jedzą na raz..
Jeszcze z cycka prawie nic nie leci.. parę kropel