reklama
emilek86
Fanka BB :)
karmelova - to zależy ile chcesz wydać?
emilek86
Duplo dla dziewczynek np LEGO DUPLO 10571 Zest. z różowymi klockami Inp 0zł
są też tańsze zestawy ;-)
są też tańsze zestawy ;-)
emilek86
Puzzle takie z dużymi elementami, jakie drewniane układanki?
Ja to bym poleciała klasyka. Sa teraz takie piękne opracowania wierszy Tuwima, Chotomskiej, Brzechwy itd. Cuuuda. Mój synek oglądał te książeczki od kiedy miał 6-7 miesięcy. I jednym z pierwszych kontaktów miedzy nami było to, ze jak otwierałam książkę na stronie 'Do biedronki przyszedł żuk, w okieneczko puk puk puk' to stukal w książkę Do dzis uwielbia te ksiazki.
SANTINI - jak po lekarzu?
SANTINI - jak po lekarzu?
santini
SANTINI - jak po lekarzu?[/QUOTE]
Madison- dziękuję, że pytasz. Po wizycie u lekarza wiem niewiele więcej. Pediatra mówi, żeby obserwować dziecko, bo wirus może dac objawy za 2-3 dni, osluchowo czysto, gardło ok, na oczko Milenka otrzymała krople sulfacetamidum. Od rana, przez cały dzień gorączki nie miała, więc nie wiem skąd wczorajszy incydent. Póki co, jest środek nocy i tfu tfu śpi spokojnie.
Madison- dziękuję, że pytasz. Po wizycie u lekarza wiem niewiele więcej. Pediatra mówi, żeby obserwować dziecko, bo wirus może dac objawy za 2-3 dni, osluchowo czysto, gardło ok, na oczko Milenka otrzymała krople sulfacetamidum. Od rana, przez cały dzień gorączki nie miała, więc nie wiem skąd wczorajszy incydent. Póki co, jest środek nocy i tfu tfu śpi spokojnie.
Napierajka mnie tez tak boli kregoslup, moje chlopaki miesiac temu wazyli 10kg wiec az sie boje pomyslec ile teraz..Z kolanami juz jest lepiej bo przez pierwsze pol roku nie bylam wstanie kucnac,jak musialam na rehabilitacji schylic sie do dzieci na podloge to nie potrafilam sama wstac :] Teraz jst duzo lepiej, tylko dretwieje mi cala gora kregoslupa razem z czolem :] Wszystko boli...I w nocy jak sie budze do chlopakow to jak wstaje to malo sie nie przewracam bo nie czuje nog, musze jak klaega przeczlapac sie pol drogi zeby isc normalnie, i rece zdretwiale w nocy to standard, niemoc totalna, musze prosic meza zeby wstawal )
I przyznam wam sie szczerze ze zdarzylo mi sie to wykorzystac kilka razy i oszukalam meza ze nie czuje rak zeby wstal..bo ja juz nie mialam sily... ))))
Wyzalilam sie znowu
I przyznam wam sie szczerze ze zdarzylo mi sie to wykorzystac kilka razy i oszukalam meza ze nie czuje rak zeby wstal..bo ja juz nie mialam sily... ))))
Wyzalilam sie znowu
Ostatnia edycja:
cannot
Emilek- o jakim święcie moim i Frania mówiłaś w październiku 15??
Co do blendera to przecieram przez sito, cholernie męczące to... nie wiem jak kiedyś żyli bez blenderow.
Nie było mnie długo gdyż zaczęłam studia i mam sporo nowych zajęć, zaczęliśmy sprawę Frania wiec czekało nas pisanie opisu zdarzeń itd , przejść przez to od nowa nie było łatwe, kilka razy podchodziłam do napisania tego. Prokuratura dalej milczy. Co mnie wkurza.
Frania pomnik zrobiony, jest śliczny.
Antoś ma lekkie zapalenie płuc przez zachlystywanie przez głupi smoczek w butli... ehh. Lecę go nakarmić. Odezwę się później. Miłego popołudnia!
Co do blendera to przecieram przez sito, cholernie męczące to... nie wiem jak kiedyś żyli bez blenderow.
Nie było mnie długo gdyż zaczęłam studia i mam sporo nowych zajęć, zaczęliśmy sprawę Frania wiec czekało nas pisanie opisu zdarzeń itd , przejść przez to od nowa nie było łatwe, kilka razy podchodziłam do napisania tego. Prokuratura dalej milczy. Co mnie wkurza.
Frania pomnik zrobiony, jest śliczny.
Antoś ma lekkie zapalenie płuc przez zachlystywanie przez głupi smoczek w butli... ehh. Lecę go nakarmić. Odezwę się później. Miłego popołudnia!
reklama
Bibiana
Milla i tu Ci pogratuluje, duzo zdrówka!!!
Dziewczyny współczuję wam tej "samotności" ja tak miałam z pierwszym dzieckiem, przeprowadziłam się do innego miasta i zero znajomych, ciagle sama, ale teraz mam juz jakis znajomych więc spacery nie zawsze są w samotności, ktos na kawkę wpadnie, na drineczka czy winko wieczorkiem i jakos inaczej.
Cannot kurvczę, biedny antoś, zdróweczka dla niego!
15.10 jest dzień dziecka utraconego. chociaż my aniołkowe mamy mówimy dzień dziecka ukochanego
oj pokaż pomniczek
Dziewczyny współczuję wam tej "samotności" ja tak miałam z pierwszym dzieckiem, przeprowadziłam się do innego miasta i zero znajomych, ciagle sama, ale teraz mam juz jakis znajomych więc spacery nie zawsze są w samotności, ktos na kawkę wpadnie, na drineczka czy winko wieczorkiem i jakos inaczej.
Cannot kurvczę, biedny antoś, zdróweczka dla niego!
15.10 jest dzień dziecka utraconego. chociaż my aniołkowe mamy mówimy dzień dziecka ukochanego
oj pokaż pomniczek