Celina a skad masz ten schemat? Ja sprawdzalam tez na necie i przewaznie pisalo ze po 6 miesiacu. Ja swoim wprowadzilam jak mieli dokladnie 6,5 bo czekalam na kogutka od cioci i krolika od wujka. Ja rehabilituje dzieci. Najpierw mialam prywatnie rehabilitantke 1x w tyg. Ale staralam sie o wczesne wspomaganie rozwoju i dostalismy. Mamy teraz 2x tyg po 45min kazde dziecko. Pani przyjezdza do nas do domu. A ty rehabilitujesz? A odnosnie tej bakteri to z czego biora wymaz? Moj Wojtus tez ja mial w szpitalu zaatakowala typowo pluca. Teraz zastsnawiam sie czy nie zrobic mu badan. Ale przed wyjsciem ze szpitala napewno mial robiony posiew z krwi i byl jalowy.
Odnosnie rozwoju moich sxkrwbow to musz sie pochwalic bo Wojtus wczoraj dzwigal sie do raczek, ile sie o wkurzal jak sie zmeczyl. Asia za to dzwiga tylek tylko, w ogole to ona woli dzwigac sie do siadu.
Odnosnie rozwoju moich sxkrwbow to musz sie pochwalic bo Wojtus wczoraj dzwigal sie do raczek, ile sie o wkurzal jak sie zmeczyl. Asia za to dzwiga tylek tylko, w ogole to ona woli dzwigac sie do siadu.