reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Bibiana - napisz proszę w jakiej dawce podawalas wapno dla 2,5 miesięcznego dziecka? Tak jak na ulotce? Czyli lyzeczka 2-3 razy na dobę?

reklama
Santini tak podawalam tak jak piszesz.jak masz taka strzykawke to mozesz nia podawac to chyba 2,5 ml wychodzi.
Justynia o tej masci z aoteki tez slyszalan ale akurta u nas byl piatek i brak mozliwosci lekarza ale fiolet spisal sie rewelacyjnie. Jest odkarzajacy i najlepiej dziala na wysuszenie.

Bibiana sto lat dla chłopaków:-)gdzies cos przeoczyłam i tak teraz patrze czas leci nie wiadomo kiedy co do dyni to tak czytam dynia dynia cofnelam się wtecz i oblukalam wielkość niezla co do wlascicelki dyni bo już zgubiłam watek która to z was jest to dałabym 21 lat :-) wiec jak jest mniej to proszę o wyrozumialosc bo nie sledze watku na bierzaco u nas rozpoczal się wlasnie bunt Max gryzie i bije Olka fanatazja opada biedny Olo ma już nadgryzione plecy w dwóch miejscach a pozatym to Max zuca się na podloge i wyje i wali rekoma :-)takie atrakcje pozatym to się przeprowadzamy jak na razie to do mnie nie dotarlo wiec odkładam i nadzoruje remont przez telefon masakra Justynia zdrowka zycze dla dzieci:-)

Hej;)
Justynia zdrowka dla was
Emilek tez mam 28:)
U mnie stale maraton po lekarzach i kilka razy w tyg rehabilitacji obu maluchow.
Niebawem chrzciny czy chce ktoras z was sprzedac garniturek ?:) szukam czegos super dla synka:)
Anulfka jak sie czujesz? Czy wg schematu wprowadzalas gluten czy z racji wczesniactwa podawalas pozniej?
Pozdrawiam

Celina - ja mam cały czas na sprzedaż ubranka do chrztu po dzieciakach. Co prawda to nie garnitur tylko spodnie, koszula i sweterek, ale bardzo ładne ;-) tylko nie wiem jaki rozmiar potrzebujesz?
Co do wieku to jest tu nas więcej z rocznika 86 tylko już dokładnie nie pamiętam kto :-D

mama - ale mi walnęłaś komplement. :-D 21 lat - kiedy to było? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wrrr zas nie dodalo calego posty.

Mama ale lobuziali z chlopakow oby szybko im minelo

Domku zazdroszcze.cale zycie mieszkalam a teraz w mieszkaniu.ni ale tu takie ceny ze szok.nie dostalabym takiego kredytu hehe

Ja rocznik 85 ale mam jeszcze 28 lat. Plusy rodzenia sie pod koniec roku hihi

Do góry