reklama
W głowie mi się nie mieści że Ty możesz mieć taki problem do mojego wpisu...! No to przecież ja się "wytłumaczyłam" tym wpisem dlaczego takie mam wątpliwości i aż boje się cieszyć.. pokazałam dlaczego. A Ty odwracasz moje zachowanie w zupełnie nieodpowiednim kierunku ...Napisała, że poronienia dystansują przy kolejnych mocno pozytywnych testach, a skąd wie że Bibi89 nie ma za sobą poronień? Tak jakby to było oczywiste dla każdej kobiety z takimi doświadczeniami i miał to być taki przytyk dla Bibi
Ja mam za sobą ciąże pozamaciczną i mnie to nie będzie dystansowało od kolejnych kresek na teście ciążowym widocznym gołym okiem (na które czekam już 8 miesiąc jak już autorka tak bardzo chce się licytować kto ma gorzej)
Masz gorszy dzień - nie atakuj .
Miłego dnia Ci życzę.
Dziękuję.. ratujesz moją wiarę w ludzi hehe :* przecież nie po to utworzyłam wątek aby komuś sprawiać przykrość czy złośliwość ! Byłoby to wysoce niestosowne :*Dzieczyna opisała swoje lęki, argumentując, że ma 7 poronień za sobą, a ktoś stwierdził, że to przytyk do Bibi
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
no ale spytałaś co sądzimy o testach, są pozytywne i tyle. A czy ciąża się utrzyma czy nie to nawet lekarz nie da ci pewnościOdpowiadając w pełni szczerze ? A dlatego tak podchodzę bo mam za sobą 7poronien.. to dystansuje człowieka nawet mając namacalne dowody że COS się zadziało..
Hehe z doświadczenia to wiem ale czy ja Was zapytałam o coś więcej niżeli interpretacja testów ? Czy ja wymagam, proszę ,o zapewnieniu mnie że wszystko będzie ok ? Przecież nieno ale spytałaś co sądzimy o testach, są pozytywne i tyle. A czy ciąża się utrzyma czy nie to nawet lekarz nie da ci pewności
olka11135
Dzieczyna opisała swoje lęki, argumentując, że ma 7 poronień za sobą, a ktoś stwierdził, że to przytyk do Bibi
"to dystansuje człowieka" tu nie ma nic o autorce. Oczywiście, że to był przytyk
MyszkaMiki30
no to każdy ci odpowiedział, że testy pozytywne gratuluję ciążyHehe z doświadczenia to wiem ale czy ja Was zapytałam o coś więcej niżeli interpretacja testów ? Czy ja wymagam, proszę ,o zapewnieniu mnie że wszystko będzie ok ? Przecież nie
Bardzo dziękuję :* pozdrawiam Cię cieplutkono to każdy ci odpowiedział, że testy pozytywne gratuluję ciąży
Bibi89
Ale wiesz ze Twój dystans ani nie odbierze Ci ciąży ani jej nie utrzyma? W zasadzie nic nie zmieni wogole nie zrozumiałaś mojego komentarza -chodziło mi o to że mimo 53773727272 pozytywnych testów nadal pytsza co sądzimy i to chyba nawet w 2 wątkach... wiec Ci napisałam że niemożliwe że kolejny wyszedł pozytywny, w sumie lekko ironicznie ale okW głowie mi się nie mieści że Ty możesz mieć taki problem do mojego wpisu...! No to przecież ja się "wytłumaczyłam" tym wpisem dlaczego takie mam wątpliwości i aż boje się cieszyć.. pokazałam dlaczego. A Ty odwracasz moje zachowanie w zupełnie nieodpowiednim kierunku ...
Masz gorszy dzień - nie atakuj .
Miłego dnia Ci życzę.
reklama
"to dystansuje człowieka" tu nie ma nic o autorce. Oczywiście, że to był przytyk
Ale słonko zrozum że ja wiem że użalanie czy dystansowanie niewiele a wręcz nic nie wnosi ale jest to we mnie . Tego nie zmieni nic . Udanego dnia i przepraszam jeżeli Ty również gdzieś widzisz PRZYTYKAle wiesz ze Twój dystans ani nie odbierze Ci ciąży ani jej nie utrzyma? W zasadzie nic nie zmieni wogole nie zrozumiałaś mojego komentarza -chodziło mi o to że mimo 53773727272 pozytywnych testów nadal pytsza co sądzimy i to chyba nawet w 2 wątkach... wiec Ci napisałam że niemożliwe że kolejny wyszedł pozytywny, w sumie lekko ironicznie ale ok