reklama
W głowie mi się nie mieści że Ty możesz mieć taki problem do mojego wpisu...! No to przecież ja się "wytłumaczyłam" tym wpisem dlaczego takie mam wątpliwości i aż boje się cieszyć.. pokazałam dlaczego. A Ty odwracasz moje zachowanie w zupełnie nieodpowiednim kierunku ...Napisała, że poronienia dystansują przy kolejnych mocno pozytywnych testach, a skąd wie że Bibi89 nie ma za sobą poronień? Tak jakby to było oczywiste dla każdej kobiety z takimi doświadczeniami i miał to być taki przytyk dla Bibi
Ja mam za sobą ciąże pozamaciczną i mnie to nie będzie dystansowało od kolejnych kresek na teście ciążowym widocznym gołym okiem (na które czekam już 8 miesiąc jak już autorka tak bardzo chce się licytować kto ma gorzej)
Masz gorszy dzień - nie atakuj .
Miłego dnia Ci życzę.
Dziękuję.. ratujesz moją wiarę w ludzi hehe :* przecież nie po to utworzyłam wątek aby komuś sprawiać przykrość czy złośliwość ! Byłoby to wysoce niestosowne :*Dzieczyna opisała swoje lęki, argumentując, że ma 7 poronień za sobą, a ktoś stwierdził, że to przytyk do Bibi![]()
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
no ale spytałaś co sądzimy o testach, są pozytywne i tyle. A czy ciąża się utrzyma czy nie to nawet lekarz nie da ci pewnościOdpowiadając w pełni szczerze ? A dlatego tak podchodzę bo mam za sobą 7poronien.. to dystansuje człowieka nawet mając namacalne dowody że COS się zadziało..
![Woman shrugging: light skin tone :woman_shrugging_tone1: 🤷🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fb-2640.png)
Hehe z doświadczenia to wiem ale czy ja Was zapytałam o coś więcej niżeli interpretacja testów ? Czy ja wymagam, proszę ,o zapewnieniu mnie że wszystko będzie ok ? Przecież nieno ale spytałaś co sądzimy o testach, są pozytywne i tyle. A czy ciąża się utrzyma czy nie to nawet lekarz nie da ci pewności![]()
olka11135
Dzieczyna opisała swoje lęki, argumentując, że ma 7 poronień za sobą, a ktoś stwierdził, że to przytyk do Bibi![]()
"to dystansuje człowieka" tu nie ma nic o autorce. Oczywiście, że to był przytyk
MyszkaMiki30
no to każdy ci odpowiedział, że testy pozytywneHehe z doświadczenia to wiem ale czy ja Was zapytałam o coś więcej niżeli interpretacja testów ? Czy ja wymagam, proszę ,o zapewnieniu mnie że wszystko będzie ok ? Przecież nie![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Bardzo dziękuję :* pozdrawiam Cię cieplutkono to każdy ci odpowiedział, że testy pozytywnegratuluję ciąży
![]()
Bibi89
Ale wiesz ze Twój dystans ani nie odbierze Ci ciąży ani jej nie utrzyma? W zasadzie nic nie zmieniW głowie mi się nie mieści że Ty możesz mieć taki problem do mojego wpisu...! No to przecież ja się "wytłumaczyłam" tym wpisem dlaczego takie mam wątpliwości i aż boje się cieszyć.. pokazałam dlaczego. A Ty odwracasz moje zachowanie w zupełnie nieodpowiednim kierunku ...
Masz gorszy dzień - nie atakuj .
Miłego dnia Ci życzę.
![Woman shrugging: medium skin tone :woman_shrugging_tone3: 🤷🏽♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fd-2640.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
reklama
"to dystansuje człowieka" tu nie ma nic o autorce. Oczywiście, że to był przytyk
Ale słonko zrozum że ja wiem że użalanie czy dystansowanie niewiele a wręcz nic nie wnosi ale jest to we mnie . Tego nie zmieni nic . Udanego dnia i przepraszam jeżeli Ty również gdzieś widzisz PRZYTYKAle wiesz ze Twój dystans ani nie odbierze Ci ciąży ani jej nie utrzyma? W zasadzie nic nie zmieniwogole nie zrozumiałaś mojego komentarza -chodziło mi o to że mimo 53773727272 pozytywnych testów nadal pytsza co sądzimy i to chyba nawet w 2 wątkach... wiec Ci napisałam że niemożliwe że kolejny wyszedł pozytywny, w sumie lekko ironicznie ale ok
![]()