Uff to ja przed okresem jestem więc może tak ma byćChodzi aż sprawdziłam i przy córci ur. 14.08.2022
Pierwszy test też blady robiony 4 dni po terminie @
Pierwszy test od góry kolejne robione 2 dni później
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
No niemożliwe wszyscy Ci tu powtarzali że pozytywne testy wiec nie wiem czemu jesteś zaskoczonaDziewczyny uznałam że zużyje tak czy tak xd patrzcie ))
Odpowiadając w pełni szczerze ? A dlatego tak podchodzę bo mam za sobą 7poronien.. to dystansuje człowieka nawet mając namacalne dowody że COS się zadziało..No niemożliwe wszyscy Ci tu powtarzali że pozytywne testy wiec nie wiem czemu jesteś zaskoczona
Madziszy
Tak
jak pisałam wczesniej z synem robiłam dzień przed @ i wszystkie 3 miała takie blade kreski po tygodniu to już bordowe krechy byłyUff to ja przed okresem jestem więc może tak ma być
olka11135
Odpowiadając w pełni szczerze ? A dlatego tak podchodzę bo mam za sobą 7poronien.. to dystansuje człowieka nawet mając namacalne dowody że COS się zadziało..
A skąd wiesz co ma za sobą Bibi89 ?
@olka11135 masz dzieci?
Yyy pozwól że nie rozumiem?A skąd wiesz co ma za sobą Bibi89 ?
reklama
olka11135
Yyy pozwól że nie rozumiem?
Napisała, że poronienia dystansują przy kolejnych mocno pozytywnych testach, a skąd wie że Bibi89 nie ma za sobą poronień? Tak jakby to było oczywiste dla każdej kobiety z takimi doświadczeniami i miał to być taki przytyk dla Bibi
Ja mam za sobą ciąże pozamaciczną i mnie to nie będzie dystansowało od kolejnych kresek na teście ciążowym widocznym gołym okiem (na które czekam już 8 miesiąc jak już autorka tak bardzo chce się licytować kto ma gorzej)