reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska

reklama
A myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy [emoji85]

Czytaj [emoji23] tu całość -> Link do: Czy joga to grzech? - Wydawnictwo W drodze
IMG_9172.jpg

O cholera i co ja teraz mam zrobić jak joga pomaga mi na bóle kręgosłupa [emoji45] [emoji23]

Wyspowiadaj się, żałuj i nigdy więcej tego nie rob [emoji23]

Mi również joga fizycznie pomaga, mój tata po operacji kręgosłupa miał podobne ćwiczenia na fizjoterapii. Psychicznie ćwiczenia oddechowe i wyciszające praktykowalam już dużo wcześniej (z uwagi na arytmię serca powodowana prawdopodobnie nadmiernym stresem/nieodpowiednia reakcja organizmu na stres) zanim poszłam za zajęcia z jogi, no ale cóż, widać to narzędzia szatana i mimo ze teraz nam pomagają, to długofalowo wpłyną na nas destrukcyjne. Wszak czy diabeł nie kusił dobrobytem? [emoji16]

Ja to dopiero jestem wiedźmą.
Jestem po rozwodzie i żyje z hmm konkubentem [emoji81] także z serduszkowania nici tylko seks [emoji2370]

Przynajmniej wiem skąd u mnie to zło się wzięło. Matka rozwiedziona z ojcem, z drugiego związku miała kolejne dziecko (którego rzeczywiście w jednym z kościołów nie chcieli ochrzcić), nie dziwne ze jestem dzieckiem szatana skoro takie wzorce miałam. Tak wiec i Twoje dzieci już będą miały przerąbane [emoji16]

reklama
Do góry