reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska testu ciążowego

Cześć dziewczyny, podepnę się pod temat jeżeli można 😃 drugi dzień wychodzą mi takie bladziochy, okres planowany dzisiaj, pierwsze dziecko rodziłam 14 lat temu i wtedy od razu dwie grube krechy wyszły a i człowiek młodszy tak się tym wszystkim nie przejmował, teraz prawie 40 na karku i trochę mam nerwa, co sądzicie będzie coś z tego???

To jest kawał krechy, a nie bladzioch ;) Gratulacje!

reklama
Cześć dziewczyny, podepnę się pod temat jeżeli można 😃 drugi dzień wychodzą mi takie bladziochy, okres planowany dzisiaj, pierwsze dziecko rodziłam 14 lat temu i wtedy od razu dwie grube krechy wyszły a i człowiek młodszy tak się tym wszystkim nie przejmował, teraz prawie 40 na karku i trochę mam nerwa, co sądzicie będzie coś z tego???
Gratulacje ,moja taki " bladzioch " kończy 7 miesięcy ha ha

Kochana i ciebie to wyraźna drugą kreska gratuluję. U mnie dziś znowu taka blada ze tylko pod światło widać i przy robieniu zdjęcia staje się zupełnie nie widoczna. Aż zaczynam myśleć że mam jakieś urojenia. Teraz już nie robię testu az do dnia okresu czyli jeszcze 4 dni 😔oszaleje🤯.
Ja to pewnie cztery dni temu też na teście miałabym biel, nie nastawiałam się w ogóle w tym miesiącu , życzę żeby za parę dni była gruba widoczna krecha.

No jest kreska widoczna gołym okiem

Hej dziewczyny to znowu ja. Dziś 3 dni przed spodziewana miesiączka. Tak wiem wcale nie jestem cierpliwa. Test zrobiony nie z porannego moczy też widzicie ta kreseczkę? Dzis juz jest trochę bardziej widoczna że nie trzeba patrzrc pod światło tylko normalnie

Załączniki

• 15881593401808425629404244874491.jpg
    15881593401808425629404244874491.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 419
Hej dziewczyny to znowu ja. Dziś 3 dni przed spodziewana miesiączka. Tak wiem wcale nie jestem cierpliwa. Test zrobiony nie z porannego moczy też widzicie ta kreseczkę? Dzis juz jest trochę bardziej widoczna że nie trzeba patrzrc pod światło tylko normalnie
Super kreska ,gratulacje

reklama
Do góry