reklama
Gratuluję! Jeśli kreska ciemnieje, to znaczy, że betaHCG przyrasta, a to bardzo dobry znak! Ale oczywiście lepiej sprawdzić w laboratorium Jestem po dwóch stratach, więc bardzo dobrze Cię rozumiem i strach już będzie towarzyszył do końca ciąży. Warto skupiać się na pozytywnych oznakach - choćby ciemniejącej kresce, potem wizycie, na której zobaczysz serduszko itd. To pozwala przetrwać w miarę spokojnie <3
paulinika
Zaciekawiona BB
Dziękuję kochana za ciepłe słowa teraz czekam do soboty kiedy planowana miała przyjść miesiączka jak takw podziedzialek dzwonię do lakarza i umawiam się na wizytęGratuluję! Jeśli kreska ciemnieje, to znaczy, że betaHCG przyrasta, a to bardzo dobry znak! Ale oczywiście lepiej sprawdzić w laboratorium Jestem po dwóch stratach, więc bardzo dobrze Cię rozumiem i strach już będzie towarzyszył do końca ciąży. Warto skupiać się na pozytywnych oznakach - choćby ciemniejącej kresce, potem wizycie, na której zobaczysz serduszko itd. To pozwala przetrwać w miarę spokojnie <3
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dziękuję kochana za ciepłe słowa teraz czekam do soboty kiedy planowana miała przyjść miesiączka jak takw podziedzialek dzwonię do lakarza i umawiam się na wizytę
Tylko nie umawiaj się za wcześnie, bo ani lekarz, ani Ty nic nie zobaczycie i tylko będzie dodatkowy stres
Natalia198777
Fanka BB :)
Koleżanka ma racje najlepiej poczekać do końca 6 tcTylko nie umawiaj się za wcześnie, bo ani lekarz, ani Ty nic nie zobaczycie i tylko będzie dodatkowy stres
Moja przyjaciolka zrobiła 1 test i była blada kreska ale już czuła że coś. Tego bd zrobiła drugi na drugi dzień inny test z rana i już była czerwona także na tym przypadku robię zawsze 2 testy.Hej dziewczyny.
Od kiedy ppronilam staramy się z mężem o dzidziusia. Dziś 5 dni przed spodziewanym @ zrobiłam sobie test ciążowy bo już nie mogłam wytrzymac. I jest jednak kreska mocno czerwona a druga widoczna tylko pod słońce. Czy to może być ciaza? Tak pragniemy maluszka.
Dodam, że pobolewają mnie jajniki i dół brzucha a brzuch mam taki napapowany wzdęty cały czas.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jestem umówiona na wizytę we wtorek według kalkulatora będzie to 5t2d lekarz powiedział że już powinno coś być widać
Jedyne, co będzie widać, to maleńki pęcherzyk.
Bicia serca nie usłyszysz.
Trochę za wcześnie na wizytę, bo będziesz się tylko stresować, czy wszystko OK, skoro nic nie widać, no ale to Twój wybór
Tylko pamiętaj, USG dopochwowe, nie przez brzuch (a piszę to tylko dlatego, że w drugiej ciąży jedna "pani" ginekolog szukała u mnie 5 tygodniowej ciąży właśnie przez brzuch, oczywiście nic nie było, nastraszyła mnie torbielami, krwotokami, żadnej ciąży, przeryczałam 2 dni i dopiero tydzień później u innego gina miałam prawidłowo wykonane USG i było widać pęcherzyk).