Wiadomo, że testów pod słońce się nie ogląda, nie odczytuje się powyżej 5 minut itp. itd, ale ja też byłam niesamowicie niecierpliwa i 3 razy taki bladzioch, cień cienia oznaczał ciążę Natomiast w cyklach "nieudanych" test był tak biały, że nawet pod światło nic nie było widać. A ciemne kreski pojawiały się dopiero 3 dni po spodziewanym terminie. Oczywiście, to tylko mój przypadek, inne dziewczyny mogą mieć różne doświadczenia, ja jednak uważam, że to dobry znak i z całego serca Ci życzę, by te kreski codziennie ciemniały!
reklama
Mythopoeia
Fanka BB :)
To ja miałam tak samoWiadomo, że testów pod słońce się nie ogląda, nie odczytuje się powyżej 5 minut itp. itd, ale ja też byłam niesamowicie niecierpliwa i 3 razy taki bladzioch, cień cienia oznaczał ciążę Natomiast w cyklach "nieudanych" test był tak biały, że nawet pod światło nic nie było widać. A ciemne kreski pojawiały się dopiero 3 dni po spodziewanym terminie. Oczywiście, to tylko mój przypadek, inne dziewczyny mogą mieć różne doświadczenia, ja jednak uważam, że to dobry znak i z całego serca Ci życzę, by te kreski codziennie ciemniały!
Szczęśliwa_mama87
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny.
Od kiedy ppronilam staramy się z mężem o dzidziusia. Dziś 5 dni przed spodziewanym @ zrobiłam sobie test ciążowy bo już nie mogłam wytrzymac. I jest jednak kreska mocno czerwona a druga widoczna tylko pod słońce. Czy to może być ciaza? Tak pragniemy maluszka.
Dodam, że pobolewają mnie jajniki i dół brzucha a brzuch mam taki napapowany wzdęty cały czas.
U mnie na początku też była taka słabiutka kreska, później zrobiłam na następny dzień rano i już była bardziej widoczna. Trzymam kciuki
Powtórz bo tutaj widać tylko kreske fabryczna ktora pojawia sie po czasie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Możesz spróbować powtórzyć test, kup ten o czułości 10mlU i zrób z porannego moczu.
Na tym, który wrzuciłaś, nic nie widać, a nie ma sensu testów oglądać pod światło, rozkręcać, robić negatywów zdjęć, bo później tylko większe rozczarowanie...
Na tym, który wrzuciłaś, nic nie widać, a nie ma sensu testów oglądać pod światło, rozkręcać, robić negatywów zdjęć, bo później tylko większe rozczarowanie...
Pawlinka82
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, podepnę się pod temat jeżeli można drugi dzień wychodzą mi takie bladziochy, okres planowany dzisiaj, pierwsze dziecko rodziłam 14 lat temu i wtedy od razu dwie grube krechy wyszły a i człowiek młodszy tak się tym wszystkim nie przejmował, teraz prawie 40 na karku i trochę mam nerwa, co sądzicie będzie coś z tego???
Załączniki
reklama
paulinika
Zaciekawiona BB
Kochana i ciebie to wyraźna drugą kreska gratuluję. U mnie dziś znowu taka blada ze tylko pod światło widać i przy robieniu zdjęcia staje się zupełnie nie widoczna. Aż zaczynam myśleć że mam jakieś urojenia. Teraz już nie robię testu az do dnia okresu czyli jeszcze 4 dni oszaleje.