reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska testu ciążowego

Wiadomo, że testów pod słońce się nie ogląda, nie odczytuje się powyżej 5 minut itp. itd, ale ja też byłam niesamowicie niecierpliwa i 3 razy taki bladzioch, cień cienia oznaczał ciążę ;) Natomiast w cyklach "nieudanych" test był tak biały, że nawet pod światło nic nie było widać. A ciemne kreski pojawiały się dopiero 3 dni po spodziewanym terminie. Oczywiście, to tylko mój przypadek, inne dziewczyny mogą mieć różne doświadczenia, ja jednak uważam, że to dobry znak i z całego serca Ci życzę, by te kreski codziennie ciemniały! :)

reklama
Wiadomo, że testów pod słońce się nie ogląda, nie odczytuje się powyżej 5 minut itp. itd, ale ja też byłam niesamowicie niecierpliwa i 3 razy taki bladzioch, cień cienia oznaczał ciążę ;) Natomiast w cyklach "nieudanych" test był tak biały, że nawet pod światło nic nie było widać. A ciemne kreski pojawiały się dopiero 3 dni po spodziewanym terminie. Oczywiście, to tylko mój przypadek, inne dziewczyny mogą mieć różne doświadczenia, ja jednak uważam, że to dobry znak i z całego serca Ci życzę, by te kreski codziennie ciemniały! :)
To ja miałam tak samo :)

Hej dziewczyny.
Od kiedy ppronilam staramy się z mężem o dzidziusia. Dziś 5 dni przed spodziewanym @ zrobiłam sobie test ciążowy bo już nie mogłam wytrzymac. I jest jednak kreska mocno czerwona a druga widoczna tylko pod słońce. Czy to może być ciaza? Tak pragniemy maluszka.
Dodam, że pobolewają mnie jajniki i dół brzucha a brzuch mam taki napapowany wzdęty cały czas.

U mnie na początku też była taka słabiutka kreska, później zrobiłam na następny dzień rano i już była bardziej widoczna. Trzymam kciuki :)

Możesz spróbować powtórzyć test, kup ten o czułości 10mlU i zrób z porannego moczu.
Na tym, który wrzuciłaś, nic nie widać, a nie ma sensu testów oglądać pod światło, rozkręcać, robić negatywów zdjęć, bo później tylko większe rozczarowanie...

Cześć dziewczyny, podepnę się pod temat jeżeli można 😃 drugi dzień wychodzą mi takie bladziochy, okres planowany dzisiaj, pierwsze dziecko rodziłam 14 lat temu i wtedy od razu dwie grube krechy wyszły a i człowiek młodszy tak się tym wszystkim nie przejmował, teraz prawie 40 na karku i trochę mam nerwa, co sądzicie będzie coś z tego???

Załączniki

• IMG_20200428_122132.jpg
    IMG_20200428_122132.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 608
reklama
Kochana i ciebie to wyraźna drugą kreska gratuluję. U mnie dziś znowu taka blada ze tylko pod światło widać i przy robieniu zdjęcia staje się zupełnie nie widoczna. Aż zaczynam myśleć że mam jakieś urojenia. Teraz już nie robię testu az do dnia okresu czyli jeszcze 4 dni 😔oszaleje🤯.

Do góry