reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Druga blada kreska na tescie

CzarnaCzarna90

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny staramy się z mężem o dziecko i nie zaprzecze że ciągle robię testy ciążowe bo nie mogę się doczekać naszego drugiego planowanego dzidziusia. Wczoraj był według moich obliczeń pierwszy dzień przed miesiączka[ale moje cykle niestety nie zawsze reguralne] i zrobiłam znów test tym razem strumieniowy pink i pojawila się tym razem druga ale bardzo blada kreska jak nigdy dotąd. Teraz nie wiem mam go już rozumieć jako test pozytywny i za kilka dni powtórzyć? W jakim odstępie czasowym najlepiej zrobić test ciążowy jeden od drugiego? Okresu nie ma, pobolewa mnie brzuch jak na okres a od tygodnia bardzo bolą mnie piersi. Dodam że ginekolodzy nawet prywatnie narazie załadowani. Nie wiem co robić? doradzciedodaje również zdjęcie testu test robiony w poniedziałek po poludniu

reklama
reklama
Mi test pink pokazał też blada kreskę jak już byłam w ciąży, tak nigdy nie oszukał. Jeżeli nie możesz narazie iść do laboratorium zrób drugi test za dwa dni.

W załączeniu test dzień przed @. Aktualnie 23tc
IMG_20190412_063043.jpeg

Mi test pink pokazał też blada kreskę jak już byłam w ciąży, tak nigdy nie oszukał. Jeżeli nie możesz narazie iść do laboratorium zrób drugi test za dwa dni.

W załączeniu test dzień przed @. Aktualnie 23tcZobacz załącznik 1012788
Ja na pierwszym teście też miałam taką samą kreskę i ten sam test robilam

Dziewczyny chciałam się tylko z wami podzielić informacja że na 30.08 udało umówić mi się do ginekoliga więc myślę że coś mi tam potwierdzi a że z natury jestem bardzo niecierpliwy to za kilka dni powtórzę test tym razem będę próbować testu czulego z Rossmanna facalle

Dziewczyny chciałam się tylko z wami podzielić informacja że na 30.08 udało umówić mi się do ginekoliga więc myślę że coś mi tam potwierdzi a że z natury jestem bardzo niecierpliwy to za kilka dni powtórzę test tym razem będę próbować testu czulego z Rossmanna facalle
Skoro jesteś niecierpliwa ,to lepiej zrobić bete ,a nie testy , ona daję trochę inny obraz ;)

reklama
Hej dziewczyny już mam pewność że jestem w ciąży na 100 procent trzeci test dziś trzy dni od poprzedniego testu druga kreska już stanowczo ciemniejsza. Teraz to już czekam tylko do wizyty u gin. na potwierdzenie. Po ciuchy już skacze z radości. Dziękuję wam za wszelkie porady. Jesteście najlepsze!

Załączniki

• 15667106480658360303903894826652.jpg
    15667106480658360303903894826652.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 1 821
Do góry