reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Na usg nic nie widac miesiączka ostatnia końcem października, a beta w sobotę wynosiła nie całe 90
reklama
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Dziewczynki 631.1
To skoro nie ma ciąży, Ty nie masz okresu a beta wskazuje na ciążę to jego zdaniem co to jest?Mój ginekolog szczerze mówiąc nie potwierdził ciąży sto % okres miałam w październiku ale mam też nie regularne miesiączki i że względu na okres nie był pewny czy to ciąża bo wg okresu powinien to być 6 tydzień a wg usg i bety może początek
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
No właśnie dziś beta urosła sporo ponad 600
No to wszystko idzie w dobrym kierunku za 2 dni powinno już coś widać na usg gratuluję; )No właśnie dziś beta urosła sporo ponad 600
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Aż miło usłyszeć tak pozytywne odpowiedzi
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Ok napewno będę się odzywać. Dzieki
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Hej dziewczynki. Jestem po wizycie. Narazie nadal nic nie widać chociaż mówiła że wygląda jakby coś tam powolutku się pojawiało ale nie jest pewna czy to pęcherzyk. Za tydzień kolejna wizyta. Ale błona pogrubiona jak na ciążę, beta ponad 600 wczorajsza, więc raczej wątpliwości nie ma, oby wszystko dobrze się rozwiajalo
reklama
Aniutek89
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki :-) za tydzień już na pewno będzie widać pecherzyk. U mnie w 5 tyg było widać. Dbaj teraz o siebie, bo możesz czuć się chwilami bardzo zmęczonaHej dziewczynki. Jestem po wizycie. Narazie nadal nic nie widać chociaż mówiła że wygląda jakby coś tam powolutku się pojawiało ale nie jest pewna czy to pęcherzyk. Za tydzień kolejna wizyta. Ale błona pogrubiona jak na ciążę, beta ponad 600 wczorajsza, więc raczej wątpliwości nie ma, oby wszystko dobrze się rozwiajalo