reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Witajcie. Jak tam po świętach? Dziś wizyta na kolejne usg mam nadzieję że już pęcherzyk będzie widoczny. Dopadła mnie jakaś grypa żołądkowa, trochę się martwię bo momentami mam bardzo bolesne bóle brzucha
I ta biegunka.
I ta biegunka.
reklama
Hej Po świętach zawsze ciężko.. objedzona jak zwykle chociaż miałam się pilnować Raz dwa wyzdrowiejesz i bedzie dobrze
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Dziś idę na wizytę ciekawa jestem czy nie skieruje mnie do szpitala pod jakąś kroplowke, nie mogę jeść. Kompletnie osłabiona
Trzymam za Was mocno kciuki. Daj znać jak było u gin.Dziś idę na wizytę ciekawa jestem czy nie skieruje mnie do szpitala pod jakąś kroplowke, nie mogę jeść. Kompletnie osłabiona
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Jest pęcherzyk a w środku żółtkowy czyli nie długo powinien być widoczny zarodek. Za tydzień kolejna wizyta i wtedy jak już będzie widoczny zarodek wszystkie badania
Aniutek89
Fanka BB :)
@Lilkamandarynka99 mam nadzieję, że już Ci trochę lepiej. Jedz dla maluszka :-) Ja do 5 mc nie mogłam patrzeć na jedzenie, ale na szczęście już zapomniałam o tych dolegliwościach :-)
I przede wszystkim dużo pij żeby się nie odwodnić.
I przede wszystkim dużo pij żeby się nie odwodnić.
Beta poniżej 5 to nie ciążaDziewczyny a co jesli miesiączka spóźnia się 11 dni, dwa testy apteczne negatywne, przedwczoraj robiłam betę wynik 2.0 . Idę do gina zobacze co powie ale ciaza to raczej nie jest ?
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Właśnie staram się coś przełknąć. Wirus nadal nie ustal, jak tak dalej będzie to dziś pójdę pod kroplowke bo już biegunka i bol brzucha nie do wytrzymania
reklama
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Po 11 dniach i tak ginekolog nic Ci nie powie bo to za wcześnie, ale beta poniżej 5 to brak ciąży