reklama
Rozwiązanie
Ten drugi wyglada jak mój pierwszy gratulacjeWitam dziewczyny,
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda, a chciałabym prosić o ocenę
Wczoraj po południu zrobiłam test, pojawiła się po chwili lekka blada kreseczka, ledwo widoczna, ale jest, przynajmniej ja widzę i partner również. Dla pewności dziś z pierwszego moczu zrobiłam drugi test z innej firmy (pink rossmanowy, bardzo czuły) i pojawiła się dość widoczna druga kreska...
Co sądzicie, cieszyć się, czy jeszcze za wcześnie ? Dołączam zdjęcia testów...
majtaj89
Zaciekawiona BB
Oby były pozostałość chociaż juz straciłam nadzieję ze będzie dobrzeto albo to ciąża biochemiczna albo pozoztałości po wcześniejszym okresie
reklama
ja w tej ciąży plamiłam i raz zdazylo mi sie krwawic i okazalo sie ze mialam plyn kolo dziecka bo dzwigalam starsza córke.Oby były pozostałość chociaż juz straciłam nadzieję ze będzie dobrze
Eveliii 25
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny. Mam problem w interpretacji testu, jak zwykle widzę cień cienia drugiej kreski. Pomożecie? Czy coś widać czy ja wariuje?
ja nie widzeCześć dziewczyny. Mam problem w interpretacji testu, jak zwykle widzę cień cienia drugiej kreski. Pomożecie? Czy coś widać czy ja wariuje? Zobacz załącznik 1042352Zobacz załącznik 1042353
Madlein
Fanka BB :)
Bardzo wczesna ciąża. Gratuluję! Proponuję pójść w trybie pilnym do gina. Przy takich plamieniach przepisują luteine. PowodzeniaOdebrałam wynik no ale muszę sie oszczędzać ze wzgledu na plamienia
Madlein
Ja też nie. Może na tym pierwszym, ale znów pytanie po jakim czasie jest zrobione to zdjęcie.ja nie widze
Aga1402
Coś tam się przebija. Zrób bete będziesz mieć pewnośćCześć dziewczyny. Mam problem w interpretacji testu, jak zwykle widzę cień cienia drugiej kreski. Pomożecie? Czy coś widać czy ja wariuje? Zobacz załącznik 1042352Zobacz załącznik 1042353
reklama
Aga1402
Powturzylabym bete sprawdzić czy rośnie i do lekarza po luteine.Odebrałam wynik no ale muszę sie oszczędzać ze wzgledu na plamienia